Stiftet: 1925

Dirigent: Robert Solberg Nilsen
Hjemmeside: Sandefjord-musikkorps.no
Epost: Styret@sandefjord-musikkorps.no

Sandefjord musikkorps starter hvert år med den tradisjonelle nyttårskonserten i Hjertnes kulturhus første lørdag i det nye året. De deltar hvert år i NM for janitsjar og har flere oppdrag på nasjonaldagen, både som marsjerende korps og med sittende konsert i byparken. I tillegg har korpset sommerkonsert, to høstkonserter og deltar på andre arrangementer som janitsjarringens høstkonserten og SPEIL. SMK har medlemmer fra 13 år og oppover til godt over pensjonsalder. Korpset øver hver onsdag, også i de fleste skoleferiene! I tillegg arrangerer de seminarer og ekstraøvelser i forbindelse med konserter og oppstart på viktige prosjekter.

Planer for 2018:
Sandefjord musikkorps deltar i 1.divisjon i NM for janitsjar, spiller norsk konsert 17. mai, skal ha quiz-konsert i juni og satser på høstkonsert med tema West side story!

Det beste med korpset:
De trekker frem spilleglede og samhold på tvers av generasjoner som det beste med korpset. At man er flinke til å veilede hverandre og gi komplimenter. Og i tillegg at det er en super gjeng når det kommer til rigging og rydding av scener, øverom etc.

 

Ønsker du å få ditt korps presentert? Les mer her.