NMF Nord-Norge og teknisk arrangør Bodø Dans og Drill har gleden av å invitere til regionalt mesterskap for drillere. Denne gang arrangeres Nordlysdrilliaden 12. – 13. mars i Nordstrandahallen i Bodø.

Vi inviterer til konkurranse i samtlige konkurranseklasser, -aldersinndelinger og -divisjoner i NMF, og det er reglement pr. 01.09.2014 og retningslinjer pr. 01.09.2015 som benyttes.
Nordlysdrilliaden er én av kvalifiseringskonkurransene til NM Korpsdrill. Les mer om dette her.

Påmeldingsfrist: 8. februar 2016. Fyll ut påmeldingsskjemaet nedenfor og send som vedlegg til nordlysdrilliaden@musikkorps.no. Innen tre dager sendes en bekreftelse på mottatt påmelding. Dersom denne skulle utebli, ta kontakt med oss pr. telefon.
Priser
Deltakeravgift: 300 kr pr. deltaker
Startkontingent solo: 300 kr pr. solo
Startkontingent duett: 600 kr pr. duett
Startkontingent tropp: 1000 kr pr. tropp
Medalje: 50 kr pr. stk.

Hvert korps/tropp får med 2 deltakerarmbånd i tillegg til antall påmeldte deltakere.  Disse er beregnet til ledere/trenere.

Overnattingen blir på Løpsmarka skole. Det koster 430 kr per person å overnatte to dager på skole, og denne prisen inkluderer frokost og kveldsmat de aktuelle dagene samt festmiddagen lørdag. For de som kun ønsker festmiddag lørdag, er prisen 180 kr per person. Festmiddagen består av tacobuffet.

 

Logo for drillkonkurransen Nordlysdrilliaden