Nordnorsk Mesterskap
Publisert 09/05/2019 - Oppdatert 10/05/2019 Nordnorsk Mesterskap Forfatter: Christina Solheim Karstad

Samme konkurranse, navn endret tilbake

Hva: Nordnorsk Mesterskap 2019 (Nordnorsk Høstspill 2018)
Hvor: Narvik
Når: 26 oktober

Konkurransen har tatt tilbake det gamle navnet og i år som i fjor er det duket for en gnistrende korpskonkurranse i Narvik og vi er glade for å ha Narvik skolekorps med som teknisk arrangør! Vi tilbyr skoleovernatting til skole- og generasjonskorpsene og gode hotellpriser til voksenkorpsene. Konkurransen er på samme sted i år også, men det er åpen for andre korps å søke om å arrangere det i sin by dersom det er interresse for det og egnede fasiliteter tilgjengelig. Mer info om dette kommer.

Nordnorsk Mesterskap arrangeres for:

• Aspirant- og juniorkorps
  • Skolekorps
  • Generasjonskorps
  • Amatørkorps

Konkurransen holdes på Folkets hus, kulturhuset i Narvik. Den musikalske prestasjonen vil bli bedømt av to dommere med musikkfaglig bakgrunn og det vil også være en publikumspris i hver klasse. Drillere er selvsagt også velkomne til å drille mens korpset spiller, men det vil ikke påvirke poengvurderingen for korpset. Det vil være god plass på scenen for dette.Det vil bli kafè i Galleri Ofoten, der det tilbys lapskaus, baguetter, frukt og kaker, samt drikke.

Påmeldingsfrister:

• 5. september: Frist for å levere inn påmeldingsskjema del 1. (påmeldingsskjema kommer)

• 1 oktober: Frist for å melde inn detaljer i påmeldingsskjema del 2. (påmeldingsskjema kommer)

Begge skjemaene sendes til christina@musikkorps.no

Viktig info:

• Alle korps må ha lest konkurransereglementet (kommer)
  • Alle som deltar skal være meldt inn i korpsdrift innen 30. september
  • Alle korps må levere inn nøyaktig liste over alle som skal delta innen 1 oktober. Denne lista hentes i korpsdrift. (Se under reglement)
  • Alle korps må sende inn musikkvalg og partiturer i henhold til skjema del 2.
    Alle korps har 15 min spilletid fra første tone er satt til siste tone er spilt. Eventuelle pauser mellom stykker må beregnes inn i dette tidsrommet. Dersom noen ønsker å marsjere/spille når de går inn, regnes dette som en del av spilletiden. Dette er av hensyn til konkurranseavviklinga. Dersom korpsene overskrider spilletiden, vil det forårsake forsinkelser.

Priser

• Korpsavgift, aspirantkorps: 1500 kr per korps.
  • Korpsavgift, skole-, generasjon- og amatørkorps: 3500 kr per korps
    OBS: Eventuelt sammenslåtte korps må tydeliggjøre dette i påmeldingen, og det er viktig at korpslederne i de ulike korpsene samsnakker – og gjerne avtaler at èn av lederne foretar påmelding og evt. justeringer.
  • Deltakeravgift per person: 100,-
  • Medaljer: 50 kr per stykk.
  • Overnatting på skole fredag-søndag (med enkel kveldsmat fredag, frokost lørdag og søndag) – pris kommer

Program og repertoar

Her kommer oversikt over når og hva korpsene spiller

Priser

Vi har lenge hatt veldig lav deltakeravgift, men vi er nødt til å øke deltakeravgiften noe for å klare å gjennomføre selve konkurransen. Vi innfører da en deltakeravgift på 100,- per person i tillegg til korpsavgiften, som forblir uendret.

• Korpsavgift, aspirantkorps: 1500 kr per korps.
  • Korpsavgift, skole-, generasjon- og amatørkorps: 3500 kr per korps
  • Deltakeravgift per person: 100,-
  • Medaljer: 50 kr per stykk.
Reglement og GDPR

Konkurransen deles inn i følgende klasser

• Aspirant/juniorkorps (de får ingen poengsum og rangeres ikke, men får tilbakemeldinger fra dommerne og aspirant/juniorpokal!
  • Skolekorps
  • Generasjonskorps
  • Amatørkorps

Hvert korps har maks 15 minutter spilletid fra første tone er satt til siste tone er ferdig. Eventuelle pauser mellom stykkene, eller evt spilling når korpset går inn på scenen, må beregnes inn i dette tidsrommet.

Deltakerlister
Deltakerlisten gjelder spillende musikanter på scenen. Dirigent, ledere og medlemmer som ikke skal spille, skal ikke stå på listen.

Innsending av deltakerliste
Leder logger inn på korpsdrift.no
Du finner medlemslisten nede på siden.
– Rett over er en rullegardin der det enten står ”Etiketter” eller ”Medlemsliste”. Sørg for at ”Medlemsliste” er valgt her.
– Klikk på excelikonet (helt til høyre) for å laste ned medlemslisten.
– Slett hele linjen for de som ikke skal være med. Kun spillende musikanter i konkurransen skal stå på listen.
– Ikke slett noen kolonner eller endre rekkefølgen på kolonnene.
– Lagre listen og send til christina@musikkorps.no

Reglement Nord Norsk Mesterskap (reglementet skal revideres, og vil få nytt navn når det er bestemt)

GDPR – Personvernregler

Opplysningene i skjemaene benyttes bare til denne påmeldingen, de deles ikke med tredjepart og slettes etter bruk. Noen opplysningen lagres i henhold til dokumentasjonskrav. Opplysninger om allergier eller andre sensitive opplysninger samles inn for deltakerens egen sikkerhet, dette deles bare med personer som har legitim grunn til å kjenne til opplysningene og slettes umiddelbart etter avsluttet aktivitet. Les mer om personvern og dine rettigheter i vår personvernerklæring.