NMF Nordvest har i samarbeid med Tomra Ørskog Festivalen gleden av å invitere til Nordvesten Møre og Romsdal 2023 Fylkesmesterskapet for skolekorps.

Konkurransen går av stabelen den 11. mars på Gomerhuset, Skodje. Teknisk arrangør er Tomra Ørskog Festivalen, med Ørskog Brass i spissen.

Bedømmingen blir gjennomført på samme måte som tidligere år med rangering og poeng for alle korps i konkurranseklassene.

Resultatliste til nedlastning: Resultatliste Nordvesten Møre og Romsdal og TØF 2023


Noen ord fra teknisk arrangør Ørskog Brass:

Som teknisk arrangør ønsker Ørskog Brass alle skolekorps og voksenkorps hjertelig velkommen til å delta. Både deltakere og publikum vil få flotte musikalske opplevelser. Lik tidligere, favner arrangementet flere generasjoner av musikere. I vårt unike felleskap er alle med !

Ørskog Brass ønsker å legge til rette for at de ulike korpsene skal kunne prestere og hygge seg gjennom dagen. Korpsene vil få tilgang til garderobe og øvingsrom i sammenheng med fremførelsene sine. Ved siden av dette vil det foregå kiosk- og kafésalg, hvor deltakere og publikum kan få nyte både salt og søtt. Det oppfordres til at korpsene forhåndsbestiller med tanke på matserveringen.  Det vil bli organisert et passende oppsett med ulike tidspunkt, hvor korpsene kan få spise middag med sine medmusikanter. Mer informasjon kommer.

På kvelden inviterer Ørskog Brass til en forrykende festkonsert i Gomersalen. Vi har også en stor musikalsk overraskelse på lur som blir nærmere presentert veldig snart. Denne godbiten vil inspirere oss alle sammen ! Dagen avsluttes med en veldig spennende premieutdeling og festkonsert.

Festkonsertbillettar
Festkonserten er gratis for alle musikarar og dirigentar.
Korpsene har fått tilsendt et bestillingsskjema som returneres til Ørksog brass.
Spørsmål om dette: tofnordvest@gmail.com
For andre: Billettar ellers kjøpes i billettluka. Kr. 150,-/ 50,-

Vel møtt til årets store korpsfest i Møre og Romsdal !