Musikkverden er en nystartet og 100% lokalt eid musikkforretning, som selger musikkinstrumenter og div tilbehør som korpsmusikanter måtte ha bruk for.

Besøker gjerne korpsene

Et av våre ønsker for denne bedriften, er å skape god kontakt og relasjoner med korpsene i Troms og Finnmark. De har selv erfaring fra korpsmiljø, og synes dette er et spennende område å jobbe med. «Vi ønsker å gjøre tilgangen til korpsinstrumenter og rekvisita mer tilgjengelig for de som spiller og har behov for dette i hverdagen», forteller eier Stine Wilsgård.

Stine mener at tett kommunikasjon er nøkkelen til et godt samarbeid. Derfor stiller de gjerne opp på øvinger og andre arrangementer korpsene måtte ha dersom korpsene ønsker det. På denne måten kan de være i forkant med bestillinger, slik at utstyr er på plass i god tid. «Mulighetene er mange og vi gleder oss til å fortsette dette arbeidet» forteller hun.

Egen scene

I tillegg til å selge musikkutstyr har de også slått til med en liten scene hvor de som ønsker å vise seg fram, kan få muligheten til det. Her er det bare kreativiteten som setter grenser! Butikken finner du på Jekta Storsenter, rett over gangen fra Hifi-klubben.

I tillegg til Musikkverden er Joars Korpsservice og Intune music gode leverandører av instrumenter og rekvisita for korpslivet i Nord-Norge.

Høres dette interessant ut, ta kontakt:

Tlf  922 95 998
Epost   stine@musikkverden.no
FB  facebook.com/musikkverden