HOKK er regionkorpset for alle spilleglade ungdommer fra Innlandet. HOKK har janitsjarbesetning og består i dag av omlag 50 musikanter.

Korpset  er et tilbud for medlemmer i NMF Innlandet, og er en flott mulighet for deg som spiller i skolekorps og som ønsker en ekstra utfordring. Her finner du inspirasjon i å spille sammen med andre musikanter som brenner for det samme som deg. Korpset ønsker å motivere til videre musikalsk utvikling og fortsatt medlemskap i de lokale korpsene.

Les mer om HOKK her

De som allerede har vært med i HOKK, behøver ikke å søke om nytt opptak, men beholder plassen videre.
Det gjøres opptak for de to kommende sesongene, 2021/22 og 2022/23.

Påmeldingsfrist: 15. august 2021
Søk her

HOKK har en deltageravgift på kr 950,- pr deltager pr samling i inneværende sesong.

I sesongen 2020/21 består regionkorpset HOKK av 50 entusiastiske ungdommer i aldersgruppen 15-19 år. Vi håper på like stor iver og påmelding for kommende sesong!

Det ansettes ny dirigent for HOKK i de to kommende sesongene, oppdatering kommer.

Regionkorpset HOKK ønsker å holde et høyt musikalsk nivå og det kreves av medlemmene at de både stiller lojalt opp på alle samlinger i løpet hele sesongen, og at de møter godt forberedt.

Man søker om å få være med for to sesonger av gangen. Ved stor søknad kan det bli aktuelt med prøvespilling til enkelte instrumentgrupper.

Korpset har tre-fire helgesamlinger i året på forskjellige steder i regionen. Hver samling avsluttes vanligvis med en konsert sammen med det lokale vertskorpset.
I pinsen 2022 planlegges det samling sammen med besøk fra Orkesterefterskolen i Danmark.

Dato for samlingene i neste periode er:
10 – 12.  september 2021 (Teknisk arrangør: Ringsaker Skolekorps, Mjøsen Janitsjar)
19. – 21.  november 2021 (Teknisk arrangør: Hov Musikkorps)
18. – 19.  februar 2022 (Teknisk arrangør: Dokka Musikkorps)
Pinsen, 3. – 6. juni 2022 (Med besøk fra Orkesterefterskolen, Danmark)
9. – 11. september 2022
18. – 20. november 2022
17. – 19. februar 2022

Ved spørsmål om HOKK eller samlingene, ta kontakt:
Ola Fredheim Haug, musikkonsulent NMF Innlandet
tlf: 93461349