HOKK er regionkorpset for alle spilleglade ungdommer fra Innlandet. HOKK har janitsjarbesetning og består i dag av omlag 50 musikanter.

Korpset  er et tilbud for medlemmer i NMF Innlandet, og er en flott mulighet for deg som spiller i korps og som ønsker en ekstra utfordring. Her finner du inspirasjon i å spille sammen med andre musikanter som brenner for det samme som deg. Korpset ønsker å motivere til videre musikalsk utvikling og fortsatt medlemskap i de lokale korpsene.

De som allerede har vært med i HOKK i en sesong eller, må også søke om ny sesong.

Påmeldingsfrist: 15. august 2020
Søk her

HOKK har en deltageravgift på kr 950,- pr deltager pr samling i inneværende sesong.

I sesongen 2019/20 består regionkorpset HOKK av 50 entusiastiske ungdommer i aldersgruppen 15-19 år. Vi håper på like stor iver og påmelding for kommende sesong!

Dirigent for sesongen 2020/2021 er Martin Kinn, les mer om han her

Regionkorpset HOKK ønsker å holde et høyt musikalsk nivå og det kreves av medlemmene at de både stiller lojalt opp på alle samlinger i løpet hele sesongen, og at de møter godt forberedt.

Man søker om å få være med for én sesong av gangen. Ved stor søknad kan det bli aktuelt med prøvespilling til enkelte instrumentgrupper.

Korpset har tre helgesamlinger i året på forskjellige steder i regionen. Hver samling avsluttes med en konsert sammen med det lokale vertskorpset.
I kommende sesong kan det hende det også blir et spilleoppdrag for HOKK søndag 18.04.21

Dato for samlingene i neste sesong er:
1. samling:  11. – 13.  september 2020
2. samling:  20. – 22.  november 2020
3. samling:  12. – 14.  februar 2021
ev spilleoppdrag: 18. april 2021

Ved spørsmål om HOKK eller samlingene, ta kontakt:
Ola Fredheim Haug, musikkonsulent NMF Innlandet
tlf: 93461349