Åpen klasse

I forbindelse med påmeldingsfristen til DM denne uken fikk vi flere henvendelser fra korps som ønsket å melde seg på, men ikke følte at korpset – etter lang tid i pandemi-dvale – var «klar for» mesterskapsdeltakelse allerede neste år. Dette syns de – og vi – er skikkelig leit, og i den anledning ønsker vi å tilby Åpen klasse!

Denne klassen er for korps som ønsker opplevelsen av å sitte på scenen, utfordre seg selv musikalsk, konstruktive tilbakemeldinger fra kompetente dommere, stemningen når korpsfamilien møtes – men ikke presset ved å delta i en konkurranse.

Se vilkårene ved påmelding og meld dere på – dette blir gøy!

Hva er et korpsmesterskap?

Korpsmesterskapene er mål som korpsene kan bruke til å sette fokus på musikalsk utvikling. I tillegg er mesterskapene sosiale møteplasser der man møter gamle kjente, sommerkursvenner og andre korpsentusiaster i alle alder. Mesterskapene er et tilbud til alle medlemskorps i Norges Musikkorps Forbund Øst.

DM er en fin korpsdag

Distriktmesterskap for skolekorps arrangeres i både Lørenskog, Fredrikstad og Asker. Her kan skolekorpsene melde seg på der det passer best, både geografisk og . På scenen blir korpset bedømt av høyt kvalifiserte og erfarne dommere, men like sentralt er den interne utfordringen: «Får vi til dette like godt som på øvingene?»

For voksenkorpsene arrangeres Regionmesterskapet på Lillestrøm Kultursenter og i Oslo Konserthus for elitedivisjonen! Alltid høyt nivå, alltid motiverende å lytte til hverandre.

Et tegn på at vi er på vei tilbake til normalen