Dirigentuka er Norges største dirigentkurs og en møteplass for hele spekteret av norske dirigenter, fra nybegynner til maestro.

Lærerstaben består av en rekke anerkjente dirigenter som alle har det til felles at de ønsker å dele sine kunnskaper med korps-Norges dirigenter.
Under Dirigentuka 2015 kan du som deltaker få jobbe med blant annet disse dirigentlærerene:

Peter Szilvay – en av Norges fremste dirigenter og dirigentpersonligheter. Han gjester Dirigentuka for første gang i 2015.

Bjarte Engeset – en nestor blant norske dirigenter og en fantastisk pedagog. Bjarte skal lede Stavanger Brass Band-kurset for tredje året på rad.

Cathrine Winnes – en pioner blant Norges kvinnelige dirigenter og en rolle modell for svært mange. Cathrine har vært med på Dirigentuka flere ganger tidligere.

Peter Ettrup Larsen – fargerik og inspirerende dansk dirigent, dirigentlærer ved Sibeliusakademiet i Helsinki. Peter var også med i fjor.

Trond Korsgård – fantastisk dirigentpedagog og en meget erfaren dirigent. Trond har vært med på Dirigentuka hvert år til nå.

Harald Eikaas – tidligere dirigentlærer ved Griegakademiet, voldsomt kunnskapsrik. Harald gjester Dirigentuka for første gang.

Morten Wensberg – Dirigentukas grunnlegger og primus motor. Leder for korpsdirigentstudiene ved Universitetet i Stavanger.

Christopher McMullen-Laird – amerikaner som bor i München og Stavanger. Dirigentstipendiat ved UiS. Christopher var også med i fjor.

Pål Owe Tandsæther – utdannet korpsdirigent fra UiS. Ildsjel og motivator. Skal jobbe med ungdomskurset.

Birgitte Grong – Norges ledende ekspert på nybegynner opplæring i korps. Leder aspirantkorpsdirigentkurset.

I tillegg kommer det en rekke gjesteforelesere som skal bidra i de ulike kursene.