Er du veldig glad i å spille i korps og ønsker enda flere utfordringer kan Hordaland Ungdomskorps (HUK) være korpset for deg!
HUK dirigeres i dag av Arvid Anthun og består av ca. 60 musikanter fra hele Hordaland fylke.
Det er ca. 4 samlinger i året og hver samling avsluttes med en konsert. Korpset spiller også på festivaler som BrassWind og festkonserter som for eksempel Hordablæsten.
I fjor holdt HUK konsert i Håkonshallen som avslutning på Musikkorpsenes år og i april deltok de i regionkorpstreffet i Lillestrøm der de ble beste korps og vant solistprisen.
Det blir også  mye sosialt og du får garantert nye venner!

KRITERIER:
For å bli medlem i HUK må man prøvespille, være aktivt medlem i skolekorps og i alderen 14-19 år.
Til prøvespillet forbereder man et selvvalgt stykke og på prøvespilldagen vil man også bli testet i primavista (bladspill).

Send søknad til: beateh@musikkorps.no