HUK ble stiftet i 1981, og drives av Norges Musikkorps Forbund Hordaland. Det er et ekstra tilbud til regionens dyktigste skolekorpsmusikanter, og en god arena for å møte andre som brenner like mye for hobbyen sin. Det er en forutsetning at korpsets medlemmer også er spillende medlemmer i et skolekorps.

Korpset har fire helgesamlinger i året (fredag-søndag), og hver samling avsluttes med en konsert. Korpset har i tillegg vært på turnéer i både inn- og utland, spilt på ulike festkonserter og deltar på regionkorpstreff med regionkorps fra andre regioner i Norge.

Er dette noe for deg?

I 2018 avholdes prøvespill i NMF sine lokaler i Bergen sentrum. Her vil du også ha mulighet til å varme opp før prøvespillet begynner. Korpsets dirigent og musikkonsulent fra NMF Hordaland vil være tilstede. Du får nærmere informasjon i en egen e-post etter at du har meldt deg på.

Prøvespillet avholdes torsdag 14. juni 2018. Det er i tillegg mulig å prøvespille for deltagere på blått/svart sommerkurs janitsjar, som arrangeres på Åsane Folkehøyskole 30. juli-5. august. Påmelding til prøvespill gjøres i skjema under innen 20. mai.

Fant ingen felt.

Spørsmål rettes til christian@musikkorps.no