Under det overordnede konseptet #StorStørreStevne ønsker vi å gi barna og ungdommene en opplevelse de skal ha et forhold til både før, under og etter selve helga på Byneset.

Vi håper så inderlig dere ønsker å ferie sammen med oss denne helga.

Det endelige programmet er under utarbeidelse, men vi ser for oss at stevnehelga starter med innsjekking fredag ettermiddag for de som kommer langveisfra, etterfulgt av den klassiske oppmarsjen lørdag formiddag. Her vil det også inngå eget program for tradisjonell gatedrill.

Etter dette ønsker vi å sette vårt preg på Byneset og Leinstrand ved å aktivere alle musikere til «Buskspælling» rundt om på bygda samtidig som den klassiske stevnedelen arrangeres parallelt.

På kvelden samles alle deltakere til festmiddag, der Byneset musikkorps vil fungere som husband med Bynesets egen Øystein Baadsvik som solist. Dette skal bli en konsert som engasjerer, med korps og solist av topp kvalitet som inspirerer og involverer – ikke en typisk ”sitt ned-hysj-hør”-konsert.

Vi ønsker å involvere deltakerne på ulike måter – alt for å sette barna og ungdommene i sentrum og gi dem noe å være stolte av i tråd med #StorStørreStevne.

Nærmere informasjon om påmelding kommer, men vi håper mange av dere setter av helga allerede nå.

Her er en flyer om stevnet…

Ønsker noen å melde seg på kan det gjøres til: bls.stevne2019@gmail.com

Se en kort film fra Byneset…