– Nå er det ikke lenge til regiontinget i NMF Øst, der vi sammen skal sette kursen for de neste årene. Jeg gleder meg, smiler regionleder Sigrun H. Bock.

– Hvordan bidrar vi til at korpsene kan bygge et solid fundament man kan vokse på? Hvordan treffer tiltakene vi setter inn? Og hvem skal lede oss de neste to årene? På regiontinget 23. april i Asker står dette på agendaen.

Brennaktuelt tema

Men formelle regionting er kanskje ikke det mest inspirerende man kan bruke en søndags formiddag på. Derfor inviterer regionen til inspirasjonsforedrag, som stiller spørsmålet: Hvordan jobber vi for å beholde og rekruttere ungdom i korps?

– Temaet bør være brennaktuelt for oss alle, enten vi er et skolekorps som vil beholde forbildene eller et voksenkorps som skal rekruttere for fremtiden. Og hvem er vel bedre til å snakke om ungdommene enn forfatter, psykolog, podkast-stemme og korpsmamma Hedvig Montgomery, smiler Bock.

Montgomery gleder seg til å snakke om et viktig tema.

– Å lære barn å spille et instrument er jo som å gi dem et helt nytt språk! Det er kanskje noe av det viktigste vi lærer dem, smiler hun.

Foredrag og regionting er gratis å delta på, men fordrer påmelding.

Velkommen!