I valget mellom late dager på sommerferie med kjernefamilien og knallhard musikalsk- og sosial øving ei uke til ende var det unison enighet blant  korpsmusikanter fra Narvik skolekorps om at sistnevnte alternativ var langt å foretrekke.

Populært tilbud

Det har de siste årene vært en jevn og positiv tilstrømming av deltakere fra hele Troms og Nordre Nordland fylke, men Narvik skolekorps har tatt deltakelse på sommerkurs til nye høyder, og dette har blitt et meget populært tilbud for korpsmedlemmene.

Narvik skolekorps har tatt deltakelse på sommerkurs til nye høyder

Får inspirasjon til ny korpssesong

Fordelt på gult, rødt og svart kurs var det tilsammen 18 deltakere fra Narvik skolekorps, og dette gir positive ringvirkninger i form av fornøyde og inspirerte barn og ungdom som nå tar fatt på en ny korpssesong. Flere av deltakerne har vært med på sommerkurs en årrekke, mens for noen av dem var dette første runde på sommerkurs!

– At mange kommer tilbake, hersker det liten tvil om, sier fungerende daglig leder i NMF Nord-Norge Nina Therese Bakke.

Mobilfritt og streng disiplin

Opp tidlig og sent i seng, disiplin, møteplikt, praksis og teori i timevis, mobilfri og totalt fravær av Pokémon GO var gjennomgangsmelodien på Folkehøgskolen Nord-Norge (tidligere Soltun Folkehøgskole) på Evenskjer, som så mange ganger før var regional arena for kursene.

– Dette lover godt for de kommende år. Forhåpentligvis med mange deltakere på sommerkursene som arrangeres, fordelt utover regionens mange korps, sier Bakke.

Dette lover godt for de kommende år