OPPDATERING: 9. september

Vi har alle gledet oss til den første samlingen og konserten førstkommende helg, og det er derfor med tungt hjerte at vi nå har besluttet å avlyse. Det er en enkel, men trist årsak til dette:

Flere steder i vår region har smitten blusset opp den siste tiden, og anbefalinger fra helsemyndighetene er tydelige i forhold til å unngå samlinger med overnatting, over tid, og med mange tilstede. Vår samling til helgen ville derfor vært alt for utfordrende med tanke på smittefaren.

Nå retter vi fullt fokus inn mot samlingen 20. – 22. november i Oslo (samarbeid med TUP på NMH)!

Det ble gjennomført en rekke prøvespill før sommeren, og i september samles en ny kontingent RØST for første gang. Møt den nye gjengen!

Ny dirigent, ny besetning og nytt repertoar

Regionkorpset ledes for første gang av dirigent Geir Holm. Musikkonsulent i NMF Øst, Iver Vatvedt, er strålende fornøyd!
– Etter mitt skjønn er Geir en av Norges ledende musikere, som jevnlig brukes som saxofonist i våre symfoniorkestre. Han har sitt daglige virke i Det Norske Blåseensemble og som førsteamanuensis ved NMH, forteller han.

Med seg på konserten får man også oppleve et av Bærums beste korps: Smågardistene (Stabekk Skoles Musikkorps). Dette vil du ikke gå glipp av!

Om RØST

RØST fungerer som regionens representasjonskorps, og er et tilbud til musikanter mellom 14-21 år. Denne helgen samles Regionkorpset til sin første samling for året.

– Følg RØST på Facebook

Velkommen!