Temasamling!

Vi gjentar suksessen, og vinterens samling kommer også til å ha et musikalsk og kunstnerisk tema: Originalskrevet musikk!

It was important for the first piece of original music that I release to have a timeless feel because that’s the type of music I want to make.

Er Samspill noe for meg?
Samspill er for deg som er klar for nye musikkvenner eller savner de vennene du fikk på sommerkurset. Samspill er for deg som ønsker musikalske utfordringer. Samspillhelgene er for deg som ønsker å spille i et skikkelig stort korps.

Det blir overnatting på skole, og gjengen i Rælingen Musikklag sørger for at dere både får sove, spise og spille. Noter og praktisk info sendes ut til påmeldte musikanter i god tid før samlingen.

I tillegg til samspill i korpsene gjennom hele helgen blir det sosiale aktiviteter utover kveldene. Kanskje du vil gå sammen med noen og øve inn et ensemble-stykke til lørdagskvelden? Det øves og pusses på stoffet gjennom helgen, før samlingen avsluttes med en heftig avslutningskonsert for en fullsatt sal.

Samspillhelgene skal være et samlende tilbud for ungdom i regionen, som vil møtes for musikalsk og sosialt påfyll, og knyte bånd på tvers av korpsene. Velkommen!