OPPDATERT 27. januar

Vi har håpet i det lengste at samlingen skulle la seg gjennomføre, men har med dagens smittetiltak innsett at det ikke lar seg gjøre å samles til Samspillsamling i februar – vi er nødt til å avlyse. Dette er kjempekjedelig, for både dirigentene og vi har gledet oss til å treffe dere.

– Det er jo mulig å øve i kohorter på tjue. Kunne man ikke øvd i grupper?
Det er korrekt at man kan øve i grupper, men det er uansett så mange påmeldt at det ikke ville vært praktisk mulig selv i mindre grupper.

– Det er varslet oppmykning av tiltakene i neste uke. Kunne man ikke ventet?
Av hensyn til alle involverte, og fordi vi ennå ikke vet hva som endres til uka, er det ikke praktisk mulig å vente til så tett opp mot samlingen.

– Kunne dere ikke hatt dagsamling?
Dette vurderte vi, men på grunn av antallsbegrensningene ville ikke dette vært mulig å gjennomføre.

– Kan dere ikke utsette samlingen til våren?
Vi har forsøkt å se på mulige løsninger for å flytte samlingen, men tettpakket kalender og opptatte lokaler i april gjorde at vi ikke fikk til det denne gangen.

 – Når blir neste Samspill da?
Vi jobber med å spikre neste sesong, og alle datoer vil snart være klare på musikkorps.no.

Vi er fryktelig lei oss for at det ikke blir Samspill denne vinteren, og det sitter fryktelig langt inne. Vi kan bare håpe på lysere tider og nye muligheter til høsten. Og at vi sees på Sommerkurs i sommer: musikkorps.no/sommerkursost

Spørsmål? samspill@musikkorps.no

Er Samspill noe for meg?
Samspill er for deg som er klar for nye musikkvenner eller savner venner du har fått på sommerkurs. Samspill er for deg som ønsker musikalske utfordringer, og som ønsker å spille sammen med ungdommer fra andre skolekorps.

Samspillhelgene skal være et samlende tilbud for ungdom i regionen, som vil møtes for musikalsk og sosialt påfyll, og knyte bånd på tvers av korpsene.

Merk: Påmeldingsfrist er 3. januar 2022, men grunnet begrenset antall plasser opererer vi med første mann til mølla innenfor hver instrumentgruppe.

Velkommen!