For de som ikke fikk mailen, kan du lese innholdet her.

Styreportalen tar over for Korpsdrift

Mange har allerede registrert at vi lanserer en ny løsning for drifting av korps. Styreportalen er lett å bruke og har en moderne og brukervennlig teknologi. Innfasing av Styreportalen er et tiltak for å gjøre korpshverdagen enklere.

Styreportalen A/S har også utviklet program.no, i tillegg til at de nå har utviklet både “Styreportalen” for korpset og medlemsappen-Tutti for det enkelte medlem. Akkurat nå har over 200 korps tatt i bruk Styreportalen.

De korpsene som ikke fører regnskap i Korpsdrift.no mister tilgangen til Korpsdrift.no i løpet av 2021. De korpsene som fører regnskap i Korpsdrift.no vil ha tilgang til dette ut første kvartal 2022.

Vi oppfordrer dere til å melde deres interesse nå så er dere klar til å ta i bruk Styreportalen til vinteren. Les mer her: styreportalen.no/nmf

Nederst på siden er det et registreringsskjema som vi vil dere skal fylle ut. Men les gjerne om de gode løsningene først!

Hva innebærer dette for vårt korps?

Grunnpakken av Styreportalen, medlemsappen-Tutti og Styreapp er gratis for korps å bruke.

I tillegg tilbys korpsene flere tilleggsmoduler som vil være svært nyttige å ta i bruk.

Dette er tilleggsmoduler som er laget for å gjøre korpshverdagen enklere. Noen eksempler er: Notearkiv, Eiendelsutvidelse (egen app for materialforvalter), integrasjon med Fiken.no og Visma eAccounting, samt hjemmesidemodul for korpset.

Det vil også komme flere spennende tilleggsmoduler fremover!

Korpsdrift hadde en egen økonomimodul der korpsene kunne føre regnskap. Styreportalen har valgt å integrere mot to gode økonomisystemer: Fiken.no og Visma  eAccounting.

Den økonomiske strukturen på regnskapsmodulene i Fiken og Visma eAccounting blir annerledes enn dagens. Regnskapsmodulen i Korpsdrift.no var gratis, mens det koster for hver faktura som sendes. Det vil være mulig for korpsene å føre regnskapet i Korpsdrift ut 2021 dersom dette er ønskelig. Økonomimodulen i Korpsdrift vil være tilgjengelig minimum ut 1. Kvartal 2022 slik at man har mulighet til å få utført årsavslutning for 2021.

I den nye strukturen der vi integrerer med Visma eAccounting og Fiken, vil det være et månedlig abonnement, der faktureringen er inkludert.

Les mer om de forskjellige systemene her:

For at alle korpsene skal få en best mulig overgang til Styreportalen, holdes det et introduksjonswebinar for korpsene, der det blir gått igjennom hvordan Styreportalen fungerer og hva som er viktig å huske på når dere tar det i bruk.

Fyll ut skjemaet på denne siden for å få tilsendt informasjon om webinarene. https://styreportalen.no/nmf

 

Har du spørsmål, kontakt :