NMF Innlandet og Kringsjå Drilltropp inviterer til sommerkurs i drill 6. – 10. august på Lillehammer.  Nedre aldersgrense er 8 år.

Vi vil tilby opplæring og instruksjon fra dyktige instruktører og inspiratorer, som er godt vant til å jobbe med utøvere på mange forskjellige nivå.

Kurset vil bli lagt opp med stor faglig variasjon –  kurset vil bestå av undervisning med drillteknikk, danseklasser, turn og barmark. Deltakerne vil få god tilrettelegging med høy kvalitet på klassene. Vi ønsker at alle skal oppleve mestring og bli sett.

Instruktører

Adaline Bebo

Adaline Bebo

Adaline Bebo har deltatt i VM i både WFNBTA og WBTF for Team USA, hvor hun vant gull i Strut og Artistic Twirl. Hun har også vunnet åtte andre sølv- og bronsemedaljer i individuelle og troppøvelser, mange nasjonale titler i Strut, Dance Twirl, Rhythmic Twirl, 2 baton, 3 baton og Junior og Senior Drilldans Tropp/Twirl Team. Adaline var kaptein for Golden Girls Feature Twirlers i 4 år ved Baylor University i Waco, Texas. 

 

Mary Julianne Høybakken

Mary Julianne Høybakken

Mary Julianne Høybakken

Mary Julianne Høybakken er opprinnelig fra Kringsjå Drilltropp og har siden 2008 deltatt på flere internasjonale konkurranser. Hun ble verdensmester i tropp og nr 7 i strut i VM2018. Mary er utdannet danser og dansepedagog ved Norges Dansehøgskole og for jobber tiden som freelance danser, pedagog og koreograf innenfor dans og drill.

Tonje Aas Molnes

Tonje Aas Molnes

Tonje Aas Molnes er freelance danser og driller. Hun har vært utøver i sportsdrill og vært med i EM og VM flere ganger. Hun er flerårig norgesmester i både solo, par og tropp. Hun turnerer med flere dansekompanier og gjør forestillinger i inn- og utland. Hun holder også workshops i dans, parkour, handstående og drill. Når hun ikke er på turné har hun base i Ålesund.

 

For drillfaglige spørsmål, kontakt nasjonal drillkonsulent Ingrid Yerlikaya.
For praktiske spørsmål og ang. påmelding, kontakt NMF Innlandet.