NMF Innlandet og Kringsjå Drilltropp kan endelig tilby sommerkurs i drill.  Sommeren 2020 er vi klare for å ta i mot mange drillutøvere på alle nivå til treningsøkter, workshops og godt faglig påfyll ei hel uke i august.

Vi vil tilby opplæring og instruksjon fra dyktige instruktører og inspiratorer, som er godt vant til å jobbe med utøvere på mange forskjellige nivå.

Foreløpig er flg instruktører på plass:

Mary Julianne Høybakken

Mary Julianne Høybakken

Mary Julianne Høybakken er opprinnelig fra Kringsjå Drill og har siden 2008 deltatt på flere internasjonale konkurranser. Hun ble verdensmester i tropp og nr 7 i strut i VM2018. Mary er utdannet danser og dansepedagog ved Norges Dansehøgskole og for jobber tiden som freelance danser, pedagog og koreograf innenfor dans og drill.
Mary er faglig leder og ansvarlig for drill på sommerkurs i drill i NMF Innlandet.

Tonje Aas Molnes

Tonje Aas Molnes

Tonje Aas Molnes er freelance danser og driller. Hun har vært utøver i sportsdrill og vært med i EM og VM flere ganger. Hun er flerårig norgesmester i både solo, par og tropp. Hun turnerer som danser med Dancecompany og Stellaris DansTeater med forestillinger og workshops. For tiden har hun base i Helsinki og jobber som instruktør i akrobatikk, parkour og objektmanipulatør ved Helsinki Parkour-og Sirkusskole.
Tonje er ansvarlig for turn/dans på sommerkurs i drill i NMF Innlandet.

For spørsmål ang sommerkurset, ta kontakt med Ola Fredheim Haug, NMF Innlandet ola@musikkorps.no