NMF Rogaland og Nærbø Skulekorps kan endelig tilby sommerkurs i drill.
Sommeren 2022 er vi klare for å ta imot mange drillutøvere fra 11 år til treningsøkter, workshops og godt faglig påfyll. 
 

 Vi vil tilby opplæring og instruksjon fra dyktige instruktører og inspiratorer, som er godt vant til å jobbe med utøvere på mange forskjellige nivå. 

 Kurset vil bli lagt opp med stor faglig variasjon og vil bestå av undervisning med drillteknikk, danseklasser, turn og barmark. Deltagerne vil få god tilrettelegging med høy kvalitet på klassene. Vi ønsker at alle skal oppleve mestring og bli sett. 

Vi kan tilby overnatting på skole.  

Pris per deltaker med mat og overnatting kr 2450,- 
Pris per deltaker uten overnatting kr 2050,- 

For deltakere som kommer langveis fra, kan vi tilby overnatting også fra torsdag til fredag for kr 200,- ekstra.

Foreldre kan også overnatte på skole og spise med deltakerne. Dette koster kr 1000,- fra fredag til søndag og kr 1200,- fra torsdag til søndag.
Skriv en epost til sissel@musikkorps.no dersom du som foreldre ønsker å benytte deg av dette tilbudet.

 

Instruktørene

Adaline Bebo 

Har deltatt i VM i både WFNBTA og WBTF for Team USA, hvor hun vant gull i Strut og Artistic Twirl. Hun har også vunnet åtte andre sølv og bronse medaljer i individuelle og tropp øvelser, mange nasjonale titler i Strut, Dance Twirl, Rhythmic Twirl, 2 baton, 3 baton og Junior og Senior Drilldans Tropp/Twirl Team. 

Hun var kaptein for Golden Girls Feature Twirlers i 4 år ved Baylor University i Waco, Texas. 

Mary Julianne Høybakken

Mary Julianne Høybakken er opprinnelig fra Kringsjå drilltropp, og har siden 2007 deltatt på flere internasjonale konkurranser. Hun ble verdensmester i tropp og nr. 7 i X Strut på VM Twirling 2018. Mary er utdannet danser og dansepedagog ved Norges Dansehøgskole og jobber for tiden som freelance danser, pedagog og koreograf innenfor dans og drill. 

Tonje Aas Molnes 

Tonje Aas Molnes er freelance danser og driller. Hun har vært utøver i sportsdrill og vært med i EM og VM flere ganger. Hun er flerårig norgesmester i både solo, par og tropp. Hun turnerer med flere dansekompanier og gjør forestillinger i inn- og utland. Hun holder også workshops i dans, parkour, handstående og drill. Når hun ikke er på turné har hun base i Ålesund.