14.05.2020:
Med bakgrunn i regjeringens gjeldende retningslinjer, ser vi oss nødt til å avlyse årets sommerkurs. Med dagens krav til smittevern og avstand, ser vi dessverre ingen mulighet for å kunne gjennomføre sommerkursene på forsvarlig vis. Avgjørelsen er tatt i dialog med både lokale og sentrale helsemyndigheter. Det er med tungt hjerte vi avlyser årets sommerkurs som vi vet mange har gledet seg til. Vi gjør oppmerksom på at dette er en felles nasjonal avgjørelse.

——————–

Det blir som tidligere år gult, rødt, blått og svart sommerkurs på Grenland folkehøgskole i perioden 18. juli – 7. august. Det blir Grått kurs også i 2020. Kurset gjennomføres på Gavelstad Gjestegård i Vestfold 13. – 16. august.

Spillekursene våre er en arena for kollektivt samspill og personlig utvikling. Sammen med våre dyktige dirigenter og lærere skal deltakelsen på sommerkurset gi deg gode minner og musikalsk påfyll før neste korpssesong.

Vi har hatt god påmelding de siste årene. På grunn av kapasitet kan kurset bli fulltegnet før påmeldingsfrist, og du vil da bli satt venteliste. Rullerende inntak etter dette.

Ta kontakt med Christine Lillebø på epost christine@musikkorps.no hvis du har spørsmål angående sommerkursene.

Her kan du se  sommerkurs-filmen fra 2016.

Brosjyre