Sommerkurs handler om den første lille forelskelsen, spilleglede, gode venner, og musikalsk utvikling.

NMF Nordvest sine sommerkurs gir deg en unik mulighet til å bli flinkere på instrumentet ditt, samtidig som du møter mange nye mennesker og koser deg i sommervarmen. Vi tilbyr kurs i hele regionen, finn ditt kurs på Nordfjordeid, Ulsteinvik, Ålesund eller Molde. Er du over 18 år? Fortvil ikke, vi har tilbud til deg og!

Alle våre sommerkurs har dyktige musikalske ledere og instruktører, som gleder seg til å møte akkurat deg på kurs!

Påmeldingen åpner 1. desember 2022! 

Aldersgrenser
Nedre aldersgrense er satt på kursene med overnatting, med tanke på det sosiale på kveldene. Har dere musikanter som ekskluderes på grunn av alder, send oss en mail med dispensasjonssøknad så ser vi på dette. Øvre aldersgrense er åpen, og dermed har man mulighet til å gå på samme kurs selv om man ikke er like gamle. Om det er spørsmål rundt dette, ta kontakt på nordvest@musikkorps.no

Sommerkursfond
Det er viktig for oss at sommerkurs er en arena for alle. Derfor jobber vi også i år med å få etablert et sommerkursfond for å senke den økonomiske terskelen for å delta. Fondet er et nasjonalt fond og korpsene søker på vegne av sine musikanter. Alt er ikke helt på plass enda, men så snart det er på plass oppdateres artikkelen med informasjon.

Hva er sommerkurs? Snurr film!

Spørsmål?
nordvest@musikkorps.no eller tlf. 98 24 11 64