GULT KURS
Gult kurs er for de yngste musikantene. Korpsmusikanter mellom 9 – 12 år og som har spilt på instrumentet sitt i over to år,  anbefales å melde seg på gult kurs! Det blir fem spennende dager for deltakerne, fyllt med masse kul musikk, aktiviteter av alle slag, nye vennskap og mye moro! Vi har dyktige instruktører som legger tilrette for at alle får undervisning som passer til det nivået man er på – også lærer man MYE nytt i løpet av kurset! Gult kurs avsluttes med en stilig konsert hvor foreldre, venner og øvrig publikum inviteres til å høre på! GULT er KULT!

RØDT KURS
Rødt kurs er for deg som er eldre enn 12 år og som har spilt i mer enn 3 år på instrumentet ditt.
Det er for deg som elsker musikk, venner og spennende aktiviteter. På kurset får du spille med mange andre på samme alder, og det blir både storkorps og mindre samspillsgrupper. Alle på rødt kurs får enetimer med lærer, og det er også mulighet for å melde seg opp til prøvespill til regionkorpset.  I tillegg til musikkundervisningen, blir det MANGE sosiale aktiviteter og tid til å bli kjent med alle de andre! Rødt kurs er definitivt årets KULESTE uke! Du vil nok garantert dra tilbake på kurs år etter år! Rødt kurs avsluttes med en tøff og fengende konsert hvor vi viser frem alt vi har jobbet med gjennom hele uka, og foreldre, venner og øvrig publikum inviteres til å høre på!

SVART KURS
Svart kurs er for deg som er eldre enn 14 år, og som har spilt i mange år på instrumentet ditt.
Du har vært med i korpset lenge, og du ønsker å utvikle deg videre på instrumentet. Du ønsker utfordringer, møte andre ungdommer med samme lidenskap for musikk – og du vil spille TØFF musikk. På svart kurs jobber man mye med musikalske elementer som samspill, teori, improvisasjon, komposisjon – og med hverandre! Alle tilbys enetimer på sitt instrument. På svart kurs får du venner for livet, og du møter lærere som strekker seg langt for å gi deg en innholdsrik og inspirerende uke. Det sosiale står også sterkt i fokus, og det blir MYE moro i løpet av ei uke på svart kurs! På svart kurs holdes det også prøvespill til regionkorpset

DRILLKURS
På kurset vil deltakerne få jobbe både med drillteknikk, koreografi teori og alt som gjør at du kan utvikle deg som drillutøver. Kurset er for drillere mellom 11 og 19 år og vil deles opp litt utifra ferdigheter og alder. Fyller du 11 etter kurset, men i løpet av 2019 er du selvsagt velkommen!Bli med og få nye venner, lær deg masse nye triks og møt korps-høsten med masse ny kunnskap og inspirasjon! Drillkurset er i Harstad

UNG DIRIGENT
Dirigentkurset er for deg som vil ha en innføring i korpsdireksjon. Hvis du går med en korpsdirigent i magen, eller er interessert i å forstå mer av hvordan en dirigent jobber så er dette kurset for deg. I tillegg til teori og praksis vil kursdeltakerne delta i samspillet på svart kurs.

Dette kurset er i Mosjøen.

 

Se fanene under for info om de enkelte kursene og lenke til påmelding: