Presidenten gleder seg til turer med familien som betyr mye, og hun skal treffe gode venner over et godt måltid i sene kveldstimer. Det gir henne energi å treffe positive korpsfolk – og som hun sier:

Vi skal snakke korps, slik at vi oppnår et engasjement hos alle for en inkluderende og inspirerende hobby som vi alle er så glad i! God sommer, kjære korpsvenner!!

Hvilken musikk hører du på i sommer?

– Alt som spilles på radioen. Skal forsøke å lytte til mest klassisk musikk.

Hvor går sommerturen?

– Alba Adriatica i Italia og Trysil-Knuts Fjellverden, Eltdalen i Trysil.

Hva er ditt beste sommerminne?

– Hyttelivet på Furuholmen i Varteig med båtturer på Glomma sammen med bestevenninne Elisabeth – det gikk så det skvatt over tømmerstokkene. (Den gang lensa eksisterte)

Hvilke bok tar du med deg på ferie?

– Ikke bestemt ennå – må bli krim og bokhandeleren min har sagt jeg må lese Shantaram. Det mangler ikke på anbefalinger, men ligger litt etter på skjønnlitteratur, skjønner du – det blir stort sett sakspapirer ellers i året.

Hvilken mat spiser du om sommeren?

– Grillmat.

Øver du mye om sommeren?

– Det spørsmålet gruet jeg meg til… Prøver nok å spille litt på hytta i Trysil da jeg skal delta på KlarinettBuffet i Bærum til høsten. Ellers kunne jeg tenkt meg å delta på Sommerspill – hvis jeg rekker det.