Sommerkurs er årets høydepunkt for mange, og NMF arrangerer ulike kurs over hele landet. Kurset gir deg en unik mulighet til å bli flinkere til å drille, du møter mange nye mennesker og får en flott sommeropplevelse. Trivsel er viktig på kurs og vi legger til rette for et godt sosialt samhold!

Sandefjord ligger i nærheten av Larvik, som er årets NM-by, så hvorfor ikke ta ei hel drilluke i år?

Oppstart kurs: Pga. ulik skolerute i kommunene vil de som slutter tirsdag ha mulighet til å melde seg på kurset fra onsdag 22. juni- lørdag 25. juni

Etter påmeldingen går ut ser vi hvor mange dette gjelder, og så tilpasses kursets innhold deretter for disse elevene.  Ordinær oppstart er fremdeles mandag 20. juni.

Sommerskole

Kursets nedre aldersgrense er 10 år. For å få utbytte av kurset må alle deltakere kunne det helt grunnleggende og ha drillet i minst 2 år. Deltakerne blir delt inn i grupper slik at alle får muligheten til å videreutvikle seg sammen med andre på samme nivå. Alle grupper får undervisning i contact materials, rolls, aerials, dans og økter innen ulike konkurransekategorier.

Pris

For hele uken betaler man kr. 3500. Dette inkluderer undervisning alle dager, alle måltider og overnatting på skole. For deltakere som deltar på Level-kurs kommer et tillegg på kr. 150 pr. test.

Det er mulighet for overnatting fra søndag for kr. 200 pr. person.

Trenerworkshop

For trenere vil det være mulig å følge de klassene man ønsker enten aktivt, eller med film og notater. I tillegg kan man delta på temakurs innen koreografi, motivasjon og elevutvikling med aktuelle fagpersoner. Det anbefales også at trenerne deltar på Level-kursene. Trenerworkshopen har oppstart mandag og avsluttes fredag, og kan kombineres etter ønske fra deltakerne.

Pris

Kr. 3500. Dette inkluderer undervisning alle dager, alle måltider og overnatting på skole.

Nasjonalt instruktørkurs

Vi inviterer til nasjonalt instruktørkurs for deg som ønsker å bli en del av NMF sine kvalifiserte instruktører. Ved bestått eksamen kan du undervise på instruktørkurs og utøverkurs i regi NMF. Deltakerne må ha bestått NMF instruktørkurs 1-4/trener 1-3. Kurset legges slik at deltakerne kan delta på Level-kurs også dersom det er ønskelig.

Pris

For kun Nasjonalt instruktørkurs er prisen kr. 900 uten overnatting og kr. 1100 med overnatting.
Kombineres kurset med sommerskolen er prisen kr. 3500.

Level-program

NBTA sine Level-kurs vil bli tilbudt, og vil gjennomføres de to første dagene med påfølgende test. Øvelser fra testen legges også inn i timeplanen for deltakere som ikke ønsker å ta eksamen. Deltakerne melder seg på til eksamen mot et tillegg på kr. 150 pr. eksamen. Etter endt eksamen kan man følge utøverkurset resten av uken, og pris følger da sommerskole-pris på 3500 kr.

Ønsker du kun Level-kursene? Level 1 holdes mandag og Level 2 på tirsdag, med forbehold om stor påmelding.

Pris

1 dags-kurs: kr. 500. Prisen inkluderer en dags undervisning på Level 1 eller 2, og lunsj. Tillegg på kr. 150 for eksamen.

2 dagers-kurs: kr. 900 u/overnatting inkl. lunsj. Med overnatting og alle måltider er prisen kr. 1100. Prisen inkluderer to dagers undervisning på Level 1 og 2. Tillegg på kr. 150 pr. eksamen for Level 1 og 2.

Instruktører

Kroatiske Tihomir Bendelja, vinner av Rhythmic twirl senior boys VM 2015 og EM 2014, er en av instruktørene. Han tar pusten fra de fleste med sine spektakulære triks, spenst og tempo. Nå er han klar for å gi noen tips og råd videre, og har med seg treneren Pieter Hazeu, en kunnskapsrik og engasjert mann som for tiden instruerer det italienske landslaget. Vi vil plukke ut flere dyktige instruktører ved stor påmelding, i tillegg til fagperson innen utvikling og motivasjon.

Pris for voksne ledere

Voksne ledere betaler totalt 800 kroner for måltider og overnatting på skole. Det vil bli lagt til rette for at ledere enten kan bo med deltakere eller på eget rom for ledere, ett til hvert kjønn.

Påmelding

Du finner påmeldingsskjema her

Påmeldingsfrist 1. mars.

Har du spørsmål? Kontakt Camilla Eriksrød-Fjeldahl på camilla@musikkorps.no