Årets konferanse skal sette fokus på hverdag, og hvordan den ukentlige øvelsen er korpsets viktigste utviklingsarena. Gjennom helgen skal flere gode foredragsholdere gi deltakerne nyttig informasjon og kunnskap. En av disse er Autofil-programleder Jan Erik Larssen, som skal snakke om frivillighet på sin helt egne energiske og inspirerende måte. I tillegg blir det foredrag fra flere NMF-ansatte. Det er blant annet musikkonsulent Birgitte Grong, musikksjef Rune Hannisdal og generalsekretær Kjersti Tubaas.

Daglig leder i NMF Sør, Finn Arne Dahl Hanssen, kan melde om rekordpåmelding med hele 114 deltakere. – Vi er veldig glade for at så mange ønsker inspirasjon og faglig påfyll ved starten av et nytt år, og håper innholdet på konferansen skal gi energi til masse god aktivitet ute i det enkelte korpset, sier Hanssen.

Det blir en energisk avslutning på Sørkonferansen når Autofil-legenden selv kommer og holder foredrag!

Utenom det spennende programmet  kan deltakerne nyte hotellets fasiliteter, blant annet et flott badeland og treningssenter. Det er altså duket for en flott helg med gode venner og kollegaer. I tillegg til foredragene skal Musikk Miljø ha materialforvaltningskurs på forskjellige nivåer. Det vil også bli utstillinger fra Musikk Miljø og Noteservice.

Fra Sørkonferansen 2019. Foto: NMF Sør

Sørkonferansen er en perfekt anledning for erfaringsutveksling og gode samtaler. Nå er det bare å glede seg til en flott korpshelg på Sørlandet!

Les mer om programmet og konferansen her.