Akvariet i Bergen

Akvariet i Bergen er Norges største akvarium, og en av Bergens mest populære attraksjoner. Her finner du både sjøløver, pingviner og seler i uteområdet, mens du kan finne over 400 ulike arter i store og små akvarier innendørs. For de tøffeste finnes det også en tropisk avdeling der du kan hilse på krokodiller, slanger og småkryp fra fjerne strøk.

Spesialpriser for deltakere på Landsfestivalen 2018*:
Barn (til og med med fylte 15 år) 100 kr
Voksen: 135 kr

*Disse prisene gjelder ved fremvisning av festivalarmbånd for Landsfestivalen.

Les mer om Akvariet i Bergen

 

Vitensenteret VilVite

VilVite er et moderne vitensenter av internasjonal klasse, og har vært en populær attraksjon i Bergen siden de åpnet i 2007. Senteret legger vekt på interaktivitet, og her får du ta del i eksperimenter innenfor fysikk, matematikk og naturvitenskap – på en morsom og leken måte. Senteret er like populært blant voksne som barn, og brukes blant annet mye som teambuilding-arena og barnebursdag.

Priser for deltakere på Landsfestivalen 2018*:

Barn (til og med fylte 15 år): kr 90
Voksen: kr 120

*Disse prisene gjelder ved fremvisning av festivalarmbånd for Landsfestivalen.

Les mer om VilVite

Hvis dere har planer om å besøke Akvariet og/eller VilVite som gruppe på et gitt tidspunkt, er det en fordel om dere sender en e-post. Oppgi tidspunkt og hvor mange dere er i hver prisgruppe. Alle må ha på seg festivalbånd på Akvariet og VilVite.

Kontakt Akvariet: post@akvariet.no
Kontakt VilVite: baw@vilvite.no

 

AdO Arena

Alexander Dale Oen Arena, eller AdO Arena som det også kalles, er Bergens nyeste svømmeanlegg. Anlegget åpnet i 2014, og her finner du både 50-metersbasseng, sklier og stupebasseng med stupetårn. I stupetårnet kan du velge om du vil prøve deg fra timeteren, 7,5 meteren, 5-meteren, 3-meteren eller holde deg på 1-meteren.
OBS! Det vil være noe vedlikeholdsarbeid i sommer, men det vil være tilgjengelighet på både sklier og stupetårn i perioden det er Landsfestival.

Sommerpriser 2018:
Barn (til og med fylte 12 år): kr 40
Ungdom (13-19 år): kr 45
Voksen: kr 70
Familie: (2+2) kr 170

Les mer om AdO arena

 

Klatrepark: Høyt&Lavt

Høyt&Lavt er Vestlandets største klartrepark, og holder til på Nesttun ca. 20 minutter utenfor Bergen. Parken har klatreløyper med 115 hindre, som er plassert i trær og stolper. Løypene har varierende høyder og vanskelighetsgrad, så her er det noe for alle. Det er i helhet 23 zip-liner i klatreparken. NB! Alle må fylle ut egenerklæringsskjema før de ankommer parken, dette finner du på deres nettsted.

Priser hos klatreparken Høyt&Lavt:

Dagskort – stor (person over 140 cm høy): 340 kr
Dagskort – medium (person 110-140 cm høy): 290 kr
Dagskort – liten (person 80-110 cm høy): 160 kr
Grupperabatt (fra 15 personer og oppover): 50 kr rabatt per person

Les mer om klatreparken Høyt&Lavt