Høstens foredragsholder er Endre Lindstøl. Han er rektor ved Larvik kulturskole, en kulturskole som er opptatt av et tett og systematisk samarbeid med skolekorpsene i kommunen for å tenke helhetlig rundt opplæringen av unge musikanter. Tematikk i foredraget vil være musikk og korps i oppvekstløpet, og samhandling kulturskole og skolekorps.

Bli med, lytt, del og tilbring kvelden med andre korpsentusiaster!

Høstens temakvelder er samordnet med Dirigentnettverk Sør, hvor den første kvelden er for styremedlemmer, kulturskolerektorer og dirigenter.

Du kan lese mer om Dirigentnettverk Sør her.

Steder og datoer

• Fredag 23. november kl. 17.00 Tønsberg, Quality Hotel Tønsberg
  • Søndag 25. november kl 17.00 Kristiansand, Dyreparken Hotell

Påmelding

Temakvelden er gratis. Du finner påmeldingskjema under, og korpset må gjerne melde på sine deltakere samlet. Angi antall deltakere i påmeldingsskjemaet.

Påmeldingsskjema for kulturskolerektorer og styremedlemmer.

Ta kontakt med Torild Hafskjold på epost torild@musikkorps.no eller telefon 911 61 291 dersom du har spørsmål.