Rekruttering og kjerneaktivitet

Rekruttering og drift av korpset er tema vi ofte får spørsmål om fra korps. Det som må være i fokus er hva er det vi rekrutterer til? Det finnes ingen ensidig fasit, men det finnes noen suksessfaktorer som går igjen hos de korpsene som lykkes. Vi blir å gi noen innspill og stille noen spørsmål som dere kan drøfte rundt.

Drift av korpset – gode rammer rundt kjerneaktiviteten

Alt henger sammen: Har korpset en god kjerneaktivitet – å mestre et instrument/drillstav sammen med andre – er sjansen større for å beholde musikantene. Driftes korpset godt slik at rammene rundt kjerneaktiviteten er gode er sjansen enda større for å lykkes.

 

 

Møtene varer 30-45 minutter

Onsdag 13. oktober kl 20.00: Kjerneaktiviteten
Torsdag 14. oktober kl 20.00: God korpsstruktur

Søndag 17. oktober kl 10.00:  Kjerneaktiviteten  (NB. ny dato)
Mandag 18. oktober kl 20.00: God korpsstruktur (NB. ny dato)

 

Delta på Zoom her: 

https://musikkorps.zoom.us/j/85245226219?pwd=eDJBMXlhQm9QNkRaVkNXbUxLdWNZQT09

 

 

PS: Har dere husket å registrere dere i Styreportalen?

NMF flytter hele medlemsdatabasen fra Korpsdrift til Styreportalen,  en etterlengtet og brukervennlig løsning, med mange gode og dynamiske tilleggsløsninger! Alle korps i NMF skal kunne sende inn årsrapport for 2021 fra Styreportalen. Det eneste dere trenger å gjøre er å gå til  www.styreportalen.no/nmf  og registrere korpset nederst på siden. Deretter får dere en epost fra Styreportalen med info om brukerwebinar som alle korpsene må delta på først, for å være sikre på at de får kommet seg i gang. Deretter får korpset tilgang til innlogging og all info fra Korpsdrift vil nå være tilgjengelig til bruk.