Med generøs støtte fra Gjensidigestiftelsen (valgkrets Romerike) har 28 musikk- og drillkorps blitt utvalgt til å være med på prosjektet Korps på friluftstur, etter en spennende søknadsrunde. (Se liste over de tildelte korpsene under). Målet med turene er å fremme fysisk aktivitet og musikk, og å skape positiv blest om korpsene.

Hakadal skolekorps til topps!

Prosjektet går ut på at korpsene tar med instrumentene ut i friluft for å spre musikalske opplevelser, og det er Hakadal Skolekorps som bokstavelig talt er første korps ut! Den 8. april skal de til Varingskollen Alpinanlegg, og spiller en toppkonsert 546 meter over havet utenfor toppstua.

Det blir både korte og lengre turer i skog og mark og i nærmiljøene, og mange turer skjer i samarbeid med andre aktører, både lag og organisasjoner. Vi gleder oss over at veldig mange på Romerike gjennom dette prosjektet vil få oppleve korpsmusikk – her blir det turer for enhver smak. Spesielt den eldre garde vil få rike muligheter til å oppleve korpsene gjennom Korps på friluftstur, da en av turene vil være på eller i samarbeid med institusjon for eldre.

Følg med – den komplette turkalenderen vil bli lagt ut så fort turer og datoer er spikret!