Regionkorpset ToNN rekrutterer ungdom fra Troms og Nordre Nordland fylke i alderen 13 – 20 år. For tiden har korpset rundt 40 aktive medlemmer, og de har 4 samlinger i løpet av et år. Samlingene gjennomføres i byer og større tettsteder i vår region. ToNN pleier å avslutte hver samling med en offentlig konsert. For å bli med i regionkorpset ToNN må man prøvespille for dirigent og produsent.

Regionkorpset ToNN inviterer til prøvespill!

ToNN leter etter teknisk arrangører våren 2021!

Kontaktperson for Regionkorpset ToNN er:

Ida Pettersen
idap@musikkorps.no

Møt korpsets dirigent, Maria Tollefsen!

Maria er opprinnelig fra utenfor Oslo, men har bodd i Tromsø de siste 15 årene. Til daglig jobber hun ved Musikkonservatoriet i Tromsø, hvor hun underviser i gehørtrening. Hun er også aktiv freelance som dirigent for orkester, kor og korps. Hun har blant annet vært fast dirigent for Tromsø orkesterforenings Janitsjarkorps og Tromsø Byorkester og i år jobber hun med et prosjektkor mot en oppsetning av operaen Carmen i høst. Dirigentkarrieren startet hun i sitt eget skolekorps allerede som 14-åring.

Hun er selv oppvokst i korps, og har spilt både i skolekorps, ungdomskorps, amatørkorps og profesjonelle korps. Maria spiller saksofon, og har sin utøverutdannelse fra Norges Musikkhøgskole. Mastergraden i hørelære og hørelæredidaktikk har hun fra Musikkonservatoriet i Tromsø.

Maria er opptatt av å formidle musikkglede, tro på egen musikalitet, og å skape entusiasme rundt det å spille- både alene og sammen. Hun jobber også aktivt med musikalsk bevissthet, musikalsk sensitivitet og det å utvikle et aktivt og godt utviklet gehør.