NMF Rogaland inviterer til Trombonedag i Stavanger. Instruktører er to av Rogalands profesjonelle utøvere som har funnet arbeid utenfor fylkets grenser, Clare Farr og Runar Valheim Værnes.
På Trombonedagen får man grundig innføring i og oppdatering av basic spilleteknikk, tips og triks til daglige øvelser, ensemblespill og ikke minst masser av inspirasjon!

Clare Farr fra Jørpeland har vært Kringkastingsorkestrets basstrombonist siden 2013. Etter bachelorstudier i Stavanger og Manchester, fullførte hun hovedfag ved Norges musikkhøgskole i 2001. I sine påfølgende år som frilansmusiker hadde hun lengre kontrakter i bl.a. Oslo-Filharmonien, og vikarierte jevnlig i orkester og ensemble i inn- og utland. Hun var i tillegg daglig leder i Ungdomssymfonikerne fra 2006-2012. Clare jobber også som dirigent og musikkpedagog i Oslo og omegn, og er for tiden dirigent for Sørum skolemusikkorps i Akershus.

Runar Valheim Værnes fra Stavanger har jobbet som trombonist i Luftforsvarets Musikkorps siden 2001. Han vokste opp i Sunde Skolekorps og Stavanger Brass Band, og tok tromboneutdannelse ved Musikkonservatoriene i Stavanger og Trondheim, samt ved CNR i Paris. Han har vunnet flere priser og konkurranser, som ved NM for solister, og har vært solist med Trondheim Symfoniorkester. Han er også medlem av tidligmusikkensemblet Norwegian Cornett & Sackbuts.

Påmelding gjør du i dette skjemaet. Frist 27. januar, pris kr. 500,-
Avmelding uten legeerklæring refunderes ikke etter denne dato.
Ved spørsmål, ta kontakt med jonas@musikkorps.no

Clare Farr

Clare Farr

Runar Valheim Værnes

Runar Valheim Værnes