– Det er viktig for meg med en arbeidsgiver som bidrar positivt til samfunnet, forteller Sarah. Hun kommer fra BOB BBL, hvor hun har jobbet siden 2019, først som HR-trainee, før hun gikk inn i rollen som HR-rådgiver.  

Fra 1. september er vi klare for å ta imot Sarah ved nasjonalt kontor. 34-åringen kommer opprinnelig fra Ski, men har blitt boende i Bergen etter studiene.

Sarah jobber også som gruppetreningsinstruktør ved Trene Sammen og er svært opptatt av det psykososiale miljøet på arbeidsplassen. Hun sitter som styremedlem i BOBs Personalforening og det siste året har sykefravær vært hennes fokusområde.
– At vi trives på jobben og sammen med kollegene våre, påvirker hvordan vi har det generelt og også bidra positivt inn på jobben vi gjør, sier Sarah, som også kan fortelle at i nåværende jobb har hun jobbet tett med ledelsen for å støtte og tilrettelegge for å aktivt redusere sykefraværet.  

Organisasjon i endring

For tiden er Norges Musikkorps Forbund inne i en periode hvor det skjer store endringer. Sarah er en av flere nyansatte, mange i tidlig 30-årene, som starter høsten 2023. Å få inn kompetanse som vil bidra til å bygge et godt arbeidsmiljø på tvers av generasjoner og samtidig jobbe kontinuerlig med å beholde dagens lave sykefravær, vil være viktig i tiden som kommer.

– Vi er veldig glad for å få Sarah med på laget. Hun er et talent innenfor HR-faget og vil være en styrke for organisasjonen i den fasen vi nå er inne i, forteller generalsekretær i NMF, Kjersti Tubaas.