For å ha full tilgang til offentlige støtteordninger er det en del ting korpsene må ha klart:
Ha korpsregistrering og medlemslister oppdatert i korpsdrift.no
Korpsets styremedlemmer sørger for dette ved å logge seg inn på korpsdrift.no.
Brukernavn = styremedlemmenes medlemsnummer i NMF.
Glemt passord? Bruk ‘glemt passord’-funksjonen.
Nytt passord kommer til den e-postadressen som er registrert på styremedlemmet.)

Sørg for at alle fakta om korpsets er oppdatert.
Mange korps har postboks, men noen benytter privat adresse.
Da må adressefeltet inneholde: v/N. Navnesen, og med hans/hennes korrekt gateadresse. OBS – maks 35 tegn!
(spesielt viktig for de som skal motta aspirantsekker/drillposer!)

Sjekk og oppdater medlemslisten.
Styremedlemmer må være registrert som medlemmer før komitelister oppdateres. Vi anbefaler at korpsene også melder inn dirigent/instruktør.
Registrer styremedlemmer/dirigenter/instruktører med e-postadresse, slik at vi når alle med viktig informasjon og nyheter.

Husk også å være registrert/oppdatert i frivillighetsregisteret!

Er dette unnagjort kan dere trygt møte alle frister for søknader og rapportering.
Fram mot nyttår gjelder følgende frister for rapportering som gjøres i korpsdrift.no:

01. desember: Rapportering innkjøp i 2019 for Instrumentfondet.
15. desember: Årsrapport for 2019
20. desember: Rapportering Voksenopplæring (VO)