– Forestillingen er jo en hyllest til korpsbevegelsen og en unik mulighet for korpsene til å kombinere spillingen med å være en del av en spennende teaterforestilling, forteller Thor Olav Fjellhøi, daglig leder i NMF Øst. Regionen jobber nå sammen med teaterinstitusjonene om å rekruttere korps fra lokalmiljøet i Østfold og Akershus til forestillingen.

Forestillingen hyller korpslivet
Forestillingen ble først satt opp som originalproduksjon av Teater Innlandet, og gikk der for fulle hus til strålende anmeldelser.

– Knut Nærum, som jo er fra Halden, har skrevet en forestilling som virkelig er varm og full av humor, og som hyller korpslivet i bygd og by, forteller Fjellhøy. Det spesielle med forestillingen er at lokale skolekorps fra hvert spillested skal delta på scenen!
– Det betyr at forskjellige skolekorps får sjansen til å vise seg frem i hver forestilling. Korpsene blir utfordret til å spille et gitt antall musikkstykker ut fra sitt eget repertoar, så hver forestilling blir unik. Det blir gøy, det blir lokalt og det blir historier alle vi som elsker korps vil kjenne seg igjen i, mener daglig leder.

Les mer om forestillingen KORPS av Knut Nærum