– Jeg tror dette bare er begynnelsen på å vise hvor fantastisk og mangfoldig korpsaktiviteten er. Kreativiteten og kvaliteten som musikanter og drillere har vist er utrolig inspirerende!
Musikksjef i NMF, Rune Hannisdal, er en av mange som har latt seg imponere av bidragene som har blitt sendt inn. Han tror at bidragene som er sendt inn er med på å løfte opp korpsaktiviteten og at dette har vært en enorm inspirasjon med tanke på neste sesong.

16 bidrag gikk videre til den nasjonale finalen. Etter avstemmingsrunden er det altså Tveit Union Musikkorps og Marienlyst Skoles Musikkorps/Uranienborg skolekorps/Kjelsås skoles musikkorps som står igjen som vinnere i hver sin klasse!

Positiv og morsom opplevelse

– Det har vært fint å ha et prosjekt etter 17. mai. Dette har vært en morsom opplevelse, og en fin kompensasjon når korpsturene ble avlyst.
Leder i Marienlyst Skoles Musikkorps, Live Lundar, forteller at de tre skolekorpsene har felles dirigent og har ofte samarbeidsprosjekt.
–  Slik situasjonen er nå var det fint å ha et felles utendørsprosjekt.

Lundar sier at musikantene har vært med i planleggingen av musikkvideoen, korpsforeldre som filmet og en tidligere musikant som hjalp til med redigering.
– Dette har vært en positiv opplevelse og det har vært morsomt å lage film. Ekstra gøy er det selvfølgelig å vinne.

Vi gratulerer!

Vi gratulerer til Tveit Union Musikkorps og Marienlyst Skoles Musikkorps/Uranienborg skolekorps/Kjelsås skoles musikkorps som vinnere av VIVO! 2020.

Premien er på 12500,- i hver klasse. I tillegg får alle regionvinnere 7500,-. Premiene er fra NMF, Yamaha og Norsk Noteservice.

Marienlyst Skoles Musikkorps, Uranienborg skolekorps og Kjelsås skoles musikkorps:

Tveit Union Musikkorps: 

 

Du ser alle finalistene på vår YouTube-kanal.