Når skjer det:  Vinterferien, 18. – 22. februar 2019
Kl: 0830 – 1530, hver dag
Hvor: Sagene Festivitetshus
For hvem: Barn i skolealder
Påmeldingsfrist: 10. februar 2019 Det er første mann til mølla, og noen plasser igjen. (Påmelding i skjema lengre ned på siden.) Ingen krav til påmeldingsavgift.

I vinterferien vil deltakerne jobbe sammen med sørafrikanske og norske musikklærere for å sette sammen en showband-forestilling med smak av Afrika og andre verdensdeler. Seminaret vil foregå på dagtid i Sagene Festivitetshus og deltakerne vil få servert to måltider.

Det er ikke krav om å gå i korps eller å drille/spille et instrument for å delta på VinterPULSE. Ta gjerne med en venn som ikke spiller/driller i korps(vedkommende må også melde seg på via skjema under).

Resultatet vil bli vist fram på kafé og konsert fredag 22. februar kl. 1700.

Før forestillingen vil søsken inviteres til delta på aktiviteter. Du som foresatt kan hygge deg med mat og få å anledning til å treffe andre foresatte og representanter for korpsene.

Trenger hjelp

Vi trenger frivillige foreldre som kan hjelpe oss med praktiske oppgaver i løpet av uken. Kryss av i påmeldingskjemaet hvis du kan bidra.

Har du spørsmål, ta kontakt på feriepulse@musikkorps.no

VinterPULSE er støttet av Norsk senter for utvekslingssamarbeid: Norec (tidligere Fredskorpset), Kavlifondet, Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) og Norsk musikkråd.