Annetta Lucero (USA) og Pascal Dumas (FRA) kommer til Skudenes og er instruktører.

Kurset vil ha fellesdeler og spesialdeler som vi kaller Choose Your Class. Da kan man velge hvilken time man ønsker å være med på. Kurset vil holde et visst nivå og det anbefales at man er på minimum et høyt beginner/lavt intermediate-nivå.

Det vil i tillegg være tilbud om å ta Level test for de som ønsker det. Denne eksamenen må man ha dersom man stiller i EM i 1-baton i 2016. Dette kurset samkjøres med workshopen og vil ha timer fra 17-22 på fredagen med eksamen søndag kl.11. Da kan man være med på workshopen hele lørdagen og to timer søndagen. Prisen er den samme om man velger Level Test i stedet for workshop eller man kan delta på kun Level Test for kr. 500,- (mat og overnatting ikke inkludert her). Instruktør er Ann-Cecilie S. Davis – European Teacher Level 1.

Aldersgrensen er satt til 12 år (ingen aldersgrense på Level test, men de som har EM-billett i 1-baton har førsterett og det anbefales å ha et visst nivå), og det er satt en begrensning på 10 deltakere per korps. Dersom flere fra et korps ønsker å delta blir resten satt på venteliste. Når påmeldingsfristen er utgått vil de på venteliste få tilbud.

Kurset med unntak av Level Testing vil foregå på engelsk.

Pris
1650,- inkl. lunsj / 1800,- med overnatting på skole og alle måltider.
For deltakere som ikke er medlem av NMF koster kurset 100,- mer.

Treningstid
Fredag: 17-21 i Skudehallen
Lørdag: 9-17 i Skudehallen
Søndag: 9-13 i Speilsalen på Helsehuset

Påmelding sendes samlet per korps på vedlagt skjema til anncecilie@musikkorps.no

Invitasjon og påmelding lastes ned her