Information in English here.

Norges største og mest spennende dirigentkurs arrangeres i Stavanger i august. Her er det noe for alle typer dirigenter. Kursdagene er fylt med foredrag, teknikktimer, mesterklasser og alt tenkelig dirigentstoff.
For de som ønsker to ekstra dager med fokus på dirigentens basisferdigheter anbefaler vi å melde seg på forkurset. Dette tilbudet er rettet mot de som ønsker ekstra fordypning i blant annet grunnleggende dirigentteknikk og partiturlesing, og som har anledning til å være på plass i Stavanger allerede lørdag 8. august. Forkurset kan kombineres med alle Dirigentukas øvrige kurs, utenom mesterklassen med Stavanger Symfoniorkester.

Dirigentuka arrangeres av NMF i samarbeid med Universitetet i Stavanger – Fakultet for utøvende kunstfag. UiS tilbyr både Bachelor, Master og ulike videreutdanninger i korpsdirigering, blant annet Digitale dirigentstudier og Digitale skolekorpsstudier – fleksible og nettbaserte tilleggsutdanninger for korpsdirigenter, som kan kombineres med jobb og som kan gjennomføres fra eget hjemsted.

Følg Dirigentuka på Facebook.

Klikk på de fire fanene under for å lese mer om kurs og påmelding, repertoar og praktisk info.