Viktig!

Sekken sendes til korpsene som i løpet av 2018 har registrert medlemmer i kategoriene «aspirant» eller «drillaspirant» som er født etter 1. januar 2007, og som sto registrert i NMFs medlemsdatabase per 31.12.2018.

Eventuelle avvik må meldes skriftlig til aspirantsekken@musikkorps.no Vi trenger  korpsnavnet og fullstendig navn og fødselsdato på medlemmene det evt. er snakk om.

Utsending:
Sekken sendes til korpsets registrerte postadresse pr 31.12.18.
SMS med henteinformasjon blir sendt fra posten til leder (forutsatt at leder er registrert med mobilnummer). De som ikke får SMS vil motta vanlig hentelapp på registrert postadresse. Sjekk postkassen jevnlig! Uavhentete pakker går i retur etter 14 dager.

Innhold:
Aspirantsekken er en ryggsekk med god plass til noter, notestativ og andre ting som aspirantene trenger. Drillposen er godt egnet til å ha med drillstav, og treningstøy mm.
Begge har pennal med blyanter, linjal og viskelær, samt drikkeflaske. I tillegg får alle notemappe med lommer, skriv til foresatte, øvingstips (to varianter).
Musikkaspirantene får i tillegg Notemysteriet, og drillaspirantene får gripetape.
I sendingen legger vi med en alfabetisk liste over aspiranter og/eller drillaspiranter som skal ha sekkene eller drillposene.

Når korpset mottar forsendelsen kan dere naturligvis også legge inn eget informasjonsmateriell og selv velge anledning for utdeling.

LYKKE TIL!