Viktig
Aspirantsekkene/drillposene  sendes automatisk til korpsene som har registrert nye medlemmer i de to medlemskategoriene «aspirant» eller «drillaspirant» i løpet av 2017 og som er født etter 01.01.2006  i medlemsdatabasen per 31.12.2017.

Eventuelle avvik må skje skriftlig og sendes til aspirantsekken@musikkorps.no

Postadresse
Forsendelsene blir sendt til korpsets registrerte postadresse pr 31.12.2017. De korpsledere som er oppført med mobil i databasen mottar SMS-varsler om at pakke(r) er på vei, og siden når pakkene kan hentes. De som ikke får SMS vil motta vanlig hentelapp i posten, så sjekk postkassen!

Innhold
Aspirantsekken er en ryggsekk med god plass til noter, notestativ og andre ting som aspirantene trenger.
Drillbagen er godt egnet til å ha med drillstav, og treningstøy mm.

Begge er utstyrt med et pennal med blyanter, linjal og viskelær og drikkeflaske.
I tillegg får alle notemappe med lommer, skriv til foresatte, øvingstips (to varianter).
Musikkaspirantene får i tillegg Notemysteriet, og drillaspirantene får (nytt av i år) gripetape.

I sendingen legger vi med en alfabetisk liste over aspiranter og/eller drillaspiranter som skal få sekkene eller bagene.

Når korpset mottar forsendelsen kan dere naturligvis også legge inn eget informasjonsmateriell og selv velge anledning for utdeling.

LYKKE TIL!