Vi fikk utfordringer med utsending av aspirantsekken og drillposen for 2021 grunnet den globale pandemien, men det ser nå ut til at alt er tilbake til utsending i februar/mars 2022.

Oppdatering 09.03.2022

Vi har fått melding om at det pakkes for full musikk. Alle skal ha mottatt aspirantsekker og drillposer i løpet av et par uker. Leder får som vanlig beskjed på sms når de kan hentes!

Oppdatering 26.01.2022

Pandemien har fortsatt innvirkning på det internasjonale fraktmarkedet. Det blir dessverre forsinkelser denne gangen også. Vi avventer snarlig bekreftelse på når forsendelsen kommer til norsk havn – forhåpentligvis ila mars.

Viktig!

Sekken og posen sendes til korpsene som i løpet av 2021 har registrert medlemmer i kategoriene «aspirant» eller «drillaspirant» og som er født etter 1. januar 2010, og som sto registrert i NMFs medlemsdatabase per 31.12.2021.

Eventuelle avvik må meldes skriftlig til aspirantsekken@musikkorps.no
Vi trenger  korpsnavnet og fullstendig navn og fødselsdato på medlemmene det evt. er snakk om.

Utsending:
Sendingene går til korpsets registrerte postadresse pr 31.12.2021.
SMS med henteinformasjon blir sendt fra posten til leder (forutsatt at leder er registrert med mobilnummer).
De som ikke får SMS vil motta vanlig hentelapp på registrert postadresse.
Sjekk postkassen jevnlig! Uavhentete pakker går i retur etter 14 dager.
Hvis forsendelsen kommer i retur til oss kan de korpsene det gjelder få dem tilsendt igjen mot å betale returporto.

Innhold:
Aspirantsekken er en ryggsekk med god plass til noter, notestativ og ting som aspirantene trenger.
Drillposen er godt egnet til å ha med drillstav og treningstøy mm.
Begge har pennal med blyanter, linjal og viskelær, og drikkeflaske.
I tillegg får alle notemappe med lommer, skriv til foresatte, og øvingstips (to varianter).

Musikkaspirantene får i tillegg Notemysteriet som en gave fra notebutikken.no, og drillaspirantene får gripetape.
I sendingen legger vi med en alfabetisk liste over aspiranter og/eller drillaspiranter som skal ha sekkene eller drillposene.

Når korpset mottar forsendelsen kan dere naturligvis også legge inn eget informasjonsmateriell og selv velge anledning for utdeling.

LYKKE TIL!