Det har vært stor etterspørsel etter markedsføringsmateriell som skolekorpsene kan bruke lokalt ut mot nye korpsmedlemmer.

Nedlastbart materiell

NMF har utarbeidet en «startpakke» til alle skole- og generasjonskorps som ble sendt ut til alle medlemskorpsene i slutten av august 2015.

Materiellet ligger til nedlasting. Her finner du plakat, folder og I love korps-ark lett tilgjengelig i lenkene under. Filene lastes enkelt ned og kan printes ut etter ønske og behov.

Iheartkorps – folder foresatte – korpsets egen informasjon (word) Nå kan den som har ansvar i korpset laste ned word-dokumentet av brosjyren og skrive inn egen informasjon og kontaktinformasjon til korpset før informasjon går ut. Som et eksempel er det nå mulig å skrive: «Velkommen til informasjonsmøte og instrumentprøving i ditt skolekorps + tid, sted og kontaktinfo, og eventuelt andre ting som måtte være viktig for ditt lokale korps.

Plakat Iheartkorps – trykk
Plakat Iheartkorps – print
Iheartkorps-ark film – print
Folder foresatte Iheartkorps – trykk
Folder foresatte Iheartkorps – print

Bildet under kan du laste ned og bruke på din Facebook-heading:

Hva med noen gi-bort-overraskelser til rekrutteringskampanjen?

Vi har pakket 50 ark a 4 reflekser (som kan klippes fra hverandre) + 100 tatoveringsmerker:
kr. 400,- per pakke inkl. porto.

Høsten er en god tid for reflekser! Det er også kjempepopulært med en ‘tatoverings-stand’ på rekrutteringskonserter!
Alt som trengs er to av de eldste korpsmedlemmene, en skål med vann og noen svamper og tørkepapir.

Oppgi korpsnavn, kontaktperson og den adresse vi skal sende til og send til  birgit@musikkorps.no.