Det har vært stor etterspørsel etter markedsføringsmateriell som skolekorpsene kan bruke lokalt ut mot nye korpsmedlemmer.

Nedlastbart materiell

NMF har utarbeidet en «startpakke» til alle skole- og generasjonskorps som ble sendt ut til alle medlemskorpsene i slutten av august 2015.

Materiellet ligger til nedlasting. Her finner du plakat, folder og I love korps-ark lett tilgjengelig i lenkene under. Filene lastes enkelt ned og kan printes ut etter ønske og behov.

Iheartkorps – folder foresatte – korpsets egen informasjon (word) Nå kan den som har ansvar i korpset laste ned word-dokumentet av brosjyren og skrive inn egen informasjon og kontaktinformasjon til korpset før informasjon går ut. Som et eksempel er det nå mulig å skrive: «Velkommen til informasjonsmøte og instrumentprøving i ditt skolekorps + tid, sted og kontaktinfo, og eventuelt andre ting som måtte være viktig for ditt lokale korps.

Plakat Iheartkorps – trykk
Plakat Iheartkorps – print
Iheartkorps-ark film – print
Folder foresatte Iheartkorps – trykk
Folder foresatte Iheartkorps – print

Bildet under kan du laste ned og bruke på din Facebook-heading:

Hva med noen gi-bort-overraskelser til rekrutteringskampanjen?

Vi har pakket 50 ark a 4 reflekser (som kan klippes fra hverandre) + 100 tatoveringsmerker:
kr. 400,- per pakke inkl. porto.

Høsten er en god tid for reflekser! Det er også kjempepopulært med en ‘tatoverings-stand’ på rekrutteringskonserter!
Alt som trengs er to av de eldste korpsmedlemmene, en skål med vann og noen svamper og tørkepapir.

NB
Begrenset antall – kun en pakke per korps. Vi sender til lageret er tomt!
Oppgi korpsnavn, kontaktperson og den adresse vi skal sende til og send til  birgit@musikkorps.no.