Det har vært stor etterspørsel etter markedsføringsmateriell som skolekorpsene kan bruke lokalt ut mot nye korpsmedlemmer.

Nedlastbart materiell

NMF har utarbeidet en «startpakke» til alle skole- og generasjonskorps som ble sendt ut til alle medlemskorpsene i slutten av august 2015.

Materiellet ligger til nedlasting. Her finner du plakat, folder og I love korps-ark lett tilgjengelig i lenkene under. Filene lastes enkelt ned og kan printes ut etter ønske og behov.

Iheartkorps – folder foresatte – korpsets egen informasjon (word) Nå kan den som har ansvar i korpset laste ned word-dokumentet av brosjyren og skrive inn egen informasjon og kontaktinformasjon til korpset før informasjon går ut. Som et eksempel er det nå mulig å skrive: «Velkommen til informasjonsmøte og instrumentprøving i ditt skolekorps + tid, sted og kontaktinfo, og eventuelt andre ting som måtte være viktig for ditt lokale korps.

Plakat Iheartkorps – trykk
Plakat Iheartkorps – print
Iheartkorps-ark film – print
Folder foresatte Iheartkorps – trykk