Her får du mulighet til å jobbe med musikere på høyt nivå og spille med et av Norges beste brassband. Tilbudet passer for deg som vil bli bedre på ditt instrument og har lyst til å treffe andre på samme alder som også spiller.

Ila Brass Band har lang erfaring med slike seminarer og vet å skreddersy opplegget til enhver musikant slik at utbyttet og opplevelsen blir så god som mulig. Et brassband skiller seg fra janitsjarkorps ved at her spilles det bare på messinginstrumenter i tillegg til slagverk, og dette tilbudet vil derfor gjelde for deg som spiller disse instrumentene.

Helgen vil inneholde mye øving, både med de ulike instrumentgruppene og med fullt band. I tillegg tilbyr vi i år spilletimer for hver enkelt for de som ønsker det. Det blir servering av lunsj og sosiale aktiviteter i pausene. Helga avrundes med en flott konsert der alle er velkomne til å høre på. Detaljert tidsplan og info om repertoar kommer etter hvert.

Fredagen før det braker løs med brasshelg, den 10.mars, spiller IBB konsert på Blussuvoll skole kl.18.00. Alle påmeldte brasshelg-deltakere får gratis inngang til denne konserten. Vi spiller lett hørbar musikk, ledet av vår husdirigent Trond Helland.