Dette kurset er for deg som ønsker å undervise i drill, jobber som instruktør i korpset ditt men trenger faglig påfyll eller som ønsker å ta dommerutdanning etterhvert. Kurset tar for seg hvordan du skal lære bort drill til andre, hvordan de ulike drillkategoriene kan benyttes i ditt korps og hvordan du kan bygge videre på kunnskapen du allerede har. Du bør ha god drillbakgrunn for å gå på instruktørkurs.

Kurset består av fire kursdeler, grunnkurs, trener 1, trener 2 og trener 3. Hver kurshelg avsluttes med praktisk og teoretisk prøve med vurdering bestått/ikke bestått. Man må ha bestått grunnkurs for å kunne ta trener 1, trener 1 for å ta trener 2 og så videre.

Teori på kursene er blant annet drill- og danseteknikk, hvordan koreografere drillprogrammer, musikkteori, fysiologi og ernæring, instruksjonsteknikk, konkurranser med mer.  Gruppearbeid er også en viktig del av kurset.

Aldersgrense på kurset er 15 år, og det er maks 20 deltaker per kurs. Førstemann-til-mølla prinsippet gjelder. Gjennomføringen av kurset er avhengig av nok påmeldte.

 

Grunnkurs og Trener 2

Dato: 7-8. september, 2024
Sted: Hanahallen, Sandnes
Pris: kr. 1500 pr deltaker. Lunsj er inkludert i prisen.
Påmelding: Bindende påmelding innen 18. august via påmeldingsskjema under. Spørsmål om påmelding og kurset kan rettes til sissel@musikkorps.no.

Invitasjon og påmelding

Invitasjon instruktørkurs drill – 7-8. september 2024

Påmeldingsskjema instruktørkurs drill 7-8. september 2024