Først ut er Solo 1 Baton. Her deltar Thea Vikestad Løseth fra Spjelkavik drillklubb i Juvenile-klassen. I seniorklassen deltar Maya Kosmo, mens Mathias Langseth Eliassen deltar i senior menn.

Norge i alle duettfinalene

Klokken 10.30 er det finaler i duetklassen. Her har Norge finaledeltakere i alle klasser, noe som aldri har skjedd før. I yngste klasse Juvenile, stiller Rita Moen og Nele Ammicht fra Tau drill. I preteen-klassen er det Kringsjå/Skedsmoduoen Emilie Johanne Gudbrandsen og Iselin Skotvedt Kallevig som representerer Norge, mens det i juniorklassen er Romerikeduoen Henriette Brandsnes Bekken og Emma Vegel Tollerud som har kvalifisert seg. I seniorklassen stiller Maya Kosmo og Mathias Langseth Eliassen.

Også i rytmisk drill er det fere norske finalister. Tilje Herje fra Spjelkavik stiller i Juvenile, mens Henriette Brandsnes Bekken, (bildet) Maya Kosmo og Mathias Langseth Eliassen stiller i henholdsvis junior, senior og senior menn.

Etter lunch er det finaler i Dance team, parade corps og twirl corps. Her er Norge representert i alle kategorier. Det er med andre ord mange grunner til å ta turen til Lillehammer på VMs siste dag.

Alle finalistene ligger ute i startrekkefølge på appen Program.no. Du kan også følge søndagens finaler på livestream.com/NMF.