– Vi håper arrangementet og låtslippet er med på å motivere unge og eldre korpsmusikere. Det har vært og blir lite med konserter og møteplasser fremover. Da er det jo kjekt å skape digitale arrangement med nytt repertoar for å gi musikantene noe å øve på og se frem til, fortalte saxofonist Jørgen Lund Karlsen til Fredrikstad Blad.

Hør «High On You» på Spotify. 

Blåsemafian håper låten vil være en plattform for brobygging mellom korps, kor og dansemiljø.

Det er bare good vibes! Det trenger vi nå etter en ny runde med lockdown og tunge tanker.

I forbindelse med singelslippet gjestet Blåsemafian God Morgen Norge. Se video av opptreden på God Morgen Norges Facebookside. 

Ny Zoom med Blåsemafian

Tirsdag 15. april inviterer Blåsemafian og NMF til en ny livesession hvor det skal spilles både «High On You» og «Let Loose».  Underveis i sendingen vil det også arrangeres en spørsmål- og svarrunde, hvor deltakerne kan ringe Blåsemafian på FaceTime og få svar på sine spørsmål.

 

Vi er takknemlige for den enorme støtten vi har fått fra korps-Norge, og gleder oss til å fortsette arbeidet med bevegelsen gjennom dette singelslippet.

 

Her finner du invitasjon og påmelding til Zoom-session med Blåsemafian 15. april. 

Noter til korpset er tilgjengelig på Notebutikken og på YouTube ligger en play-along serie som kan brukes av alle.

Blåsemafian har inspirert korpsmedlemmer over hele landet. I april arrangeres ny Zoom – hvor du kan stille dine spørsmål direkte over FaceTime.