Hva avgjør om musikk er død eller levende? Bli med på konferansen «Ung i korps» 9.-10. september og finn det ut. Bjørn sagstad og Eirik Gjerdevik har det musikalske ansvaret for helgen og lover at dette blir en uforglemmelig og lærerik weekend!
På «Ung i korps» tar du med instrumentet ditt og i løpet av helgen blir det samspill i korps og i instrumentalgrupper. I tillegg blir det musikalske foredrag om hva som skal til for å skape levende og god musik.

En av årets gjesteforelesere er Andreas Gravdal. Han har ikke vunnet olympisk gull, gått over nordpolen eller besteget Mount Everest. Han har ingen store meritter å skryte av, men er en selvlært fyr som gjennom 15 år har gjort det til sitt levebrød å hjelpe mennesker med å senke skuldrene og løfte blikket. Stol på deg selv! Du er god nok som du er.

Bjørn Sagstad har bakgrunn fra skolekorps som kornettist og har derfra gått videre som dirigent. Karrieren som dirigent startet med Sagstad skulekorps og i dag er han en av våre store dirigenter med internasjonal anerkjennelse. Til høsten er Bjørn også fagansvarlig på Manger Folkehøgskule for de som ønsker å fordype seg i faget direksjon.

Eirik Gjerdevik er tubaist i Sjøforsvarets musikkorps, men også mye brukt som solist i ulike sammenhenger i innland og utland. Eirik har også erfaring som dirigent både i janitsjar og brassband. Musikk skal være gøy! Det mener Eirik!

MELD DEG PÅ HER – BINDENDE PÅMELDING