Brumunddal jente og guttemusikk er et godt organisert skolekorps med janitsjarbesetning som er inndelt i aspirant, junior, hovedkorps og drilltropp.

Korpset har et moderat aktivitetsnivå og et godt sosialt miljø hvor vi har fokus på trivsel og en god musikalsk utvikling. Korpset er totalt ca 50 musikere og drillere til sammen.

Korpset har øving hver tirsdag hvor aspiranter øver fra 17.00-18.00, juniorer fra 18.00- 19.00 og hovedkorpset fra 18.00–20.15.

Vi øver på Brumunddal ungdomsskole og vi søker etter ny juniorkorpsdirigent og hjelpedirigent (aspiranter) fra høsten 2016 med oppstart tirsdag 23.august 2016.

Informasjon om stillingen:
Planlegging og utførelse av instruksjon/ dirigering av juniorkorps (8 stk) og medinstruktør for våre nye aspiranter (13 stk). Du vil få veiledning av vår hoveddirigent da han har ansvaret for opplæringen.

Alle har egne timer i kulturskolen på sitt instrument.

Arbeidstiden vil i hovedsak være 2 timer pr uke, men i noen tilfeller kan det være aktuelt fra 17.00- 20:15.

Vi søker etter en kunnskapsrik god motivator for våre yngste musikere som kan være en bidragsyter til å skape et godt sosialt miljø, lagånd og spilleglede. Det er ønskelig at du kan spille et treblåseinstrument. Det er viktig at vår nye instruktør/dirigent har godt humør, pågangsmot og mulighet til å kunne være med på seminarer og konserter.

Kvalifikasjoner:
Dirigenterfaring fra korps og evt som instruktør, gjerne høyere pedagogisk utdanning med vekt på musikk.
Personlige egenskaper vektlegges.

Aktuelle kandidater må fremlegge politiattest av nyere dato. CV og relevant dokumentasjon fremlegges ved intervju.

Søknadsfrist: omgående.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med
dirigent Magne Otervik, otervik@live.no, tlf: 99 58 48 36  eller
leder Britt Mikkelsen , bjgm2380@gmail.com , tlf: 46 92 46 66.