– Hva er dine sommerplaner i år?

– Mine sommerplaner i år som veldig mange andres blir jo litt annerledes enn man hadde tenkt. I år blir mine sommerplaner å nyte norsk sommer sammen med venner og familie. Jeg skal også undervise drill spredt utover sommeren med både store og små, det gleder jeg meg til! Ellers kommer jeg nok til å trene selv, spise, både og sole meg og både holde meg motivert, og lade opp til neste sesong!

– Hva er din beste konsertopplevelse/og eller drillopplevelse?

– Min beste drillopplevelse, utrolig vanskelig å bare velge en! Men jeg tror det må bli VM 2018, da Mathias Langseth Eliassen og jeg vant duett senior i Norge på hjemmebane. For det første var det mitt første gull på ett VM, men det var også noe med de følelsene man opparbeider seg før ett sånt mesterskap. Man er både spent og redd, og man har brukt mange tusenvis av timer i hall sammen, og får ett veldig spesielt forhold til hverandre. Når vi ble ropt opp som verdensmestere bare stoppet verden. Det er noe av det mest fantastiske jeg har opplevd og så utrolig takknemlig for å ha opplevd det sammen med Mathias ❤️

Drill er rett og slett min store lidenskap og har formet meg til den jeg er idag.

– Hva er ditt gøyeste drilltriks?

– Mitt morsomste drilltriks må nok være travel triks! Jeg elsker å danse, sprette og hoppe og føler man har så utrolig mange muligheter når man jobber med travel triks!

– Hva gleder du deg til i høst?

– Til høsten skal jeg fortsette å studere barnevernspedagog på Oslomet, være utøver i Oslo Drill og jobbe med det jeg elsker aller mest: DRILL! Jeg gleder meg veldig til å fortsette å jobbe med programmene mine og gjøre meg heelt klar til VM 2021, slik at jeg får vist alle hva man har trent på i utrolig lang tid. Gleder meg også ekstremt til alle klubbene rundt om i landet jeg skal besøke i løpet av høsten og kunne dele både min kunnskap og drillglede.

– Hva liker du best, å gå med sko eller gå barbeint?

– Jeg liker aaabsolutt best å gå med sko!

– Hva er din favorittmat om sommeren?

– Hmm, det må nok være reker, grillmat og jordbær med fløte!!