NMFs drillinstruktørkurs består av fire kursdeler; Grunnkurs, Trener 1, Trener 2 og Trener 3. Hvert kurs varer én helg, har ulikt praktisk og teoretisk innhold, og avsluttes med en prøve (bestått/ikke bestått). Kursene passer for alle som skal instruere drill, enten man driver med konkurranser eller ikke. Helgen 19. – 20. mars inviterer vi til Grunnkurs (instruktørkurs 1) for de som minst fyller 15 år i løpet av 2022.

I tillegg inviterer vi til Ung Trener lørdag 19. mars. Ung Trener er et dagskurs for drillere i alderen 12-15 år, og inneholder det aller viktigste når det gjelder instruksjonsmetoder, drill- og danseteknikk. Kurset er ikke obligatorisk for å kunne ta resten av NMFs instruktørkurs, og har heller ingen eksamen. Ung Trener er et tilbud til yngre instruktører/hjelpeinstruktører for litt ekstra input på veien mot å bli drillinstruktør med mer ansvar.

Begge kursene holdes i Heimdalshallen, Vestre Rosten 4, 7072 Heimdal. Det er gode parkeringsmuligheter og en matbutikk rett ved hallen. Søndag 20. mars kan i tillegg korpsets yngste drillere delta på MINIDRILL i samme hall.

Se informasjon om tider, priser, overnatting og kursinnhold under.

Påmeldingsfrist: 1. mars
Se påmeldingsskjema nederst. Påmeldingen er bindende. Velg type kurs, og deretter hvem som skal delta. Hvis korpset skal melde på deltakere på begge kursene eller hvis det er for få rubrikker til navn på deltakere, så kan skjemaet fylles ut i flere omganger. Husk å trykke «send påmelding» for hver gang. 

Velkommen på kurs!