Pris for kurset og lunsj lørdag/ søndag: 800 kroner
Pris for kurset og lunsj lørdag/ søndag, med overnatting fra lørdag til søndag, frokost søndag: 1100 kroner.

 

Instruktører:

Øydis Kind Refsum
Øydis er tidligere utøver i både Skedsmo og Romerriket drillkorps. Hun har lang erfaring som konkurranseutøver i både inn, og utland. Hun har ved flere anledninger representert Norge i EM og VM i twirling, samt EM i majorettes, og har flere gode plasseringer både som solist og i tropp. VM 2018 representerte Øydis Norge i one baton, 2 baton, strut, drilldans, drilldans tropp senior, samt twirling corps. I klassen twirling corps var hun med å ta VM gull, og i drilldanstropp var hun med å sikre VM sølv. Øydis kom også i finale i 2 baton, hvor hun til slutt endte på en 7.ende plass. Øydis kan også vise til flere gode plasseringer under EM og VM tidligere år. Hun kom blant annet med i finalen i drilldans solo senior under VM 2015.

Therese Alm
Therese har jobbet som instruktør i mange år, og er til daglig hovedtrener i HSMK drill. Hun er utdannet nasjonal instruktør, og drilldommer i NMF. Som utøver har Therese stilt på flere konkurranser. I 2015 var hun blant annet første norske deltaker i Grand prix i Canada. Hun har også representert Norge under EM i majorettes tre år, hvor hun blant annet var med å sikre to EM sølv i traditional majorettes, og ett EM gull i acsessories corps.  Therese har også tidligere trent og koreografert for utøvere som har vært på landslaget under EM i twirling og EM i majorettes.

 

Kurset:
Kurset avholdes i Harstad, og undervisningen vil foregå i Seljestadhallen som ligger litt utenfor sentrum. Seljestadhallen har adresse; Bjørk alle 2, 9407 Harstad. Kurset starter kl. 12.00 lørdag 27.10, og vil avsluttes 28.10 kl. 15.30. Kurset avslutter med en liten oppvisning kl. 14.15. Oppmøte for registrering lørdag kl. 11.30. Det vil bli undervisning i ulike klasser, blant annet en klasse i 2 baton. Disse utøverne må ha med seg 2 staver, -vi har noen få til utlån om du ikke har mulighet til å skaffe ekstra stav. Det vil også bli klasser i aerials (kast), rolls (ruller), contact materials (eks: flips, sleng, wraps, osv.), ulike dansebevegelser og trinn, samt innlæring av en kort koreografi.

Overnatting:
Det vil tilbys overnatting på kurset fra lørdag til søndag på klasserom.

Transport:

Om noen trenger transport fra flybussen eller hurtigbåten er det bare å ta kontakt, så skal vi få ordnet dette. Send mail til drillmamma@harstadsmk.no
For de som kjører, så vil det være mulig å parkere ved overnattingsstedet og hallen.

Kort påmeldingfrist: 14.10.18 For påmelding send inn følgende informasjon til drillmamma@harstadsmk.no :

 

Korpsets navn Navn på utøver Fødselsdato Overnatting,

Kryss om ønsker

Evt. allergier
1 Eks:

Seljestad Skoles musikkorps

 

Siri Selje

 

14.10.2001

 

X

 

Gluten

 

NB! Påmelding er bindende etter frist, og bare legeattest er gyldig grunn til avmelding.

 

Kontakt: Er det noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt: Epost: drillmamma@harstadsmk.no